Platform voor de bouw
Mobalpa laat zich inspireren door architecten

Mobalpa laat zich inspireren door architecten

Mobalpa realiseert de droom van veel huiseigenaren door interieurs te creëren met een architectonische finesse, een verfijnde smaak en slimme indelingen Zo blijft Mobalpa trouw aan de principes van ergonomie en functionaliteit. Deskundige ontwerpers besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail, wat resulteert in projecten met een unieke en karakteristieke stijl.

Een stijlvolle inkom

Als overgangsruimte tussen buiten- en binnen, zet de inkomhal meteen de toon. De op maat gemaakte armaturen van Mobalpa geven de ruimte de chique allure van een hedendaags huis. ​

De Bucolische Sfeer schommelt tussen de gezellige kleuren oudroze en vijg. Deze intense tint voegt een frisse toets toe aan de inkomhal, en zijn lineaire opbergmeubels geven warmte en karakter. Het eiken laminaatframe, met zijn ongestructureerde schaakbordstijl, voegt extra elegantie toe.

De hal, in een Color Loft Sfeer die speelt met contrasten, trekt de aandacht met een gedurfde combinatie van zwart en rood, waardoor deze eerste ruimte van het huis volledig tot zijn recht komt.

Spelen met licht

Door slim te spelen met nissen en planken ontstaat er binnen een ritmische dynamiek van volumes, geaccentueerd door het spel van licht en door schuifdeuren die op elegante wijze onthullen of net verbergen. De ultramoderne woonkamer in deze Grafische Sfeer toont boeken en vazen terwijl het televisiescherm discreet wordt verborgen. Retrocamera’s worden verzamelobjecten en sieren de open nissen met stijl, versterkt door architecturale verlichting. De aangrenzende keuken, een natuurlijk verlengstuk van de woonkamer, heeft een op maat gemaakte indeling met een wijnkelder en kasten van gerookt glas. De verlichting legt de juiste accenten.

Totale transparantie ​

Licht, de essentie van een architectenwoning, wordt harmonieus verspreid dankzij op maat gemaakte armaturen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan open nissen voor totale transparantie. In deze Color Loft Sfeer staat een opvallend tv-meubel, gekleurd in een gedurfd elektrisch blauw geïnspireerd door de popcultuur. De woonkamer krijgt hierdoor een unieke identiteit in een avant-gardistische stijl.

In een kleinere kamer, zoals de Studio Techno Sfeer, is het tv-meubel geoptimaliseerd om de ruimte te maximaliseren. Dit gebeurt door volume, opslag en decoratieve accenten toe te voegen.

Het belang van details

Materialen zijn essentieel voor een moderne uitstraling. Zowel voor spatwanden als werkbladen bieden diverse afwerkingen de mogelijkheid om een stijlvol interieur te creëren.

De gedurfde Retro Chic Sfeer-keuken breekt met tradities door een rijke kleurenmix van aubergine en zwart, geaccentueerd met gouden details. Het Wintertuin Sfeer-werkblad in Quartz, met zijn marmerlook, voegt een ongekende elegantie toe. Deze keuken, verlicht met daglicht en uitgerust met materialen zoals Terrazzo en Zellige, weerspiegelt de natuur.

De hoeken afronden

De Squircle trend combineert vierkante en ronde vormen voor een tijdloze stijl. De strakke lijnen van Bucolische Sfeer maken plaats voor een mat eiland met poëtische vormen, afgeronde nissen en een discrete klapdeur, ideaal om dienbladen in te verbergen.

In het gerenoveerde gebouw van Cosy Sfeer komen soberheid, elegantie en authenticiteit samen. Het minerale aspect van het eiland harmonieert met de zachtheid van de natuurlijke eik, terwijl de twee majestueuze bogen die de keuken overspannen het uitzonderlijke volume van de ruimte benadrukken.

Intimiteit

De master suite, een klein paradijselijk hoekje in het huis, versterkt de intimiteit van het koppel. Deze Sfeer Onthaasten suite integreert op harmonieuze wijze het slaapgedeelte, de kleedkamer en de badkamer en creëert een warme cocon met intense tinten. Het op maat gemaakte, matte, krijtkleurige hoofdeinde en de kleedkamer verborgen achter doorschijnende matwitte glazen schuifdeuren, dragen bij aan de verfijnde esthetiek. In de badkamer worden verschillende materialen en texturen slim naast elkaar gezet, met een glazen opbergmeubel waarin parfums en sieraden worden uitgestald.

… een perfect voorbeeld van architectonische inspiratie

Dit volledig gerenoveerde huis in de Bordeauxstreek valt op door zijn hoge plafonds en opvallende erkers die de woonruimtes karakter geven. De zorgvuldig geselecteerde materialen creëren een warme, authentieke en chique sfeer. De keuken, met zijn zowel retro als moderne stijl, draagt bij aan de elegante vakantiesfeer van het huis.

Een vernieuwde servieskast als blikvanger in de ruimte

Het pronkstuk van deze keuken is de muurbrede servieskast, geïnspireerd op traditionele buffetkasten. Deze combineert ruime, gesloten eikenhouten kasten met kleine witte vitrinekasten. Een kroonlijst benadrukt de bovenrand en twee eenvoudige planken in het midden brengen lichtheid en een moderne touch. Deze unieke samenstelling vormt een naadloze mix van oud en nieuw.

De kast roept herinneringen op aan erfstukken die door de generaties heen zijn doorgegeven, maar biedt tegelijkertijd de functionaliteit en het comfort van modern design.

In de gesloten kasten wordt alles eenvoudig opgeborgen, terwijl de vitrinekasten en planken ideaal zijn om mooi servies en decoratieve objecten uit te stallen. Kleine spullen vinden hun perfecte plek op het werkblad.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details