Platform voor de bouw
Moderne technieken met respect voor interieurdesign
Dubois Control stond in voor de verlichting, schakelaars, televisies, alarm, airconditioning, ventilatie, enzovoort.

Moderne technieken met respect voor interieurdesign

“Veel kopers willen van hun appartement in Cadzand een echt juweeltje maken”, weet Erik Hellemans, zaakvoerder van Dubois Control. “Ons doel is om hen maximaal te ondersteunen door het interieur en de technieken volledig op hun wensen af te stemmen. Deze technieken omvatten verlichting, schakelaars, televisies, alarm, airconditioning, ventilatie, enzovoort. We
zoeken daarbij steevast naar een perfecte integratie in het design van de 34 unieke appartementen.”

Eén project met 34 loten

‘Blanke Top – The Residence’ heeft dus 34 bouwheren met 34 afwijkende interieurontwerpen. Erik Hellemans: “Dat maakte het voor ons wel een fijne uitdaging. Het is als het ware één project met 34 loten. Om dat tot een succesvol einde te brengen, hebben we zelf een sterk team en een dito interne organisatie uitgewerkt. Maar de excellente coördinatie door de projectleider van Bouwgroep Versluys en de goede samenwerking tussen de verschillende aannemers maken dit een topproject.”

Erik Hellemans: “We streven steevast naar een perfecte integratie in het design van de 34 unieke appartementen.”

Zoals het hoort bij een state-of-the-artgebouw werd er natuurlijk volop ingezet op duurzame technieken. Zo zijn er laadpalen geïntegreerd, zijn de gebouwen uitgerust met moderne toegangscontrole en helpen zonnepanelen het energieverbruik te beperken. De woonunits beschikken over een performante ventilatiegroep – systeem D – en zijn allemaal uitgerust met KNX & Crestron Domotica. Dit om qua gebruikscomfort nog een stapje verder te gaan.

Een collectieve inspanning

Met bijna vijftig jaar ervaring op de teller kan Dubois Control op een sterk team rekenen. Na gesprekken met de individuele kopers boetseren zij een plan op maat, met de passende technieken en materialen. Dat plan voert Dubois Control helemaal in eigen beheer uit. Inclusief tussentijdse evaluaties met de koper, die zo nog kleine aanpassingen kan vragen. “Bouwen is immers een proces van voortschrijdend inzicht”, sluit de zaakvoerder af. “Zowel het team op de werf als onze medewerkers op kantoor staan altijd klaar voor de klant. Hier en in al onze andere projecten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details