Platform voor de bouw
Modulaire glazen lichtstraat biedt het beste van twee werelden
Met een hoog aandeel glas in de modules en openingen zonder spanframe maakt de LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 een optimale daglichtinval en een maximaal ventilatieoppervlak mogelijk.

Modulaire glazen lichtstraat biedt het beste van twee werelden

LAMILUX, toonaangevend fabrikant van innovatieve lichtstraten, stelde onlangs met genoegen het baanbrekende product LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 voor in België. De LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 combineert de individuele voordelen van de LAMILUX Glass Skylights FE met die van de LAMILUX Glass Roof PR60 en voegt daar nieuwe innovaties en een veelheid aan voordelen aan toe, waardoor het een uitstekende daglichtoplossing is binnen de moderne architectuur.

De LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 biedt architecten een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid. De modulaire glazen lichtstraat is verkrijgbaar in een variabele lengte en een breedte tot 3 meter en kan naar wens worden geïnstalleerd met een hellingshoek tussen 5° en 30°. De combinatie van een vlak glasoppervlak en een kozijnprofiel aan de dakrand zorgt voor een optimale waterafvoer en voorkomt vuilranden, wat resulteert in schonere glasoppervlakken. Met een hoog aandeel glas in de modules en openingen zonder spanframe maakt de LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 een optimale daglichtinval en een maximaal ventilatieoppervlak mogelijk, wat zorgt voor een uitstekende toevoer van frisse lucht en zuurstof in gebouwen.

Innovatief ontwerp en eersteklas veiligheid

De LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 zet niet alleen nieuwe standaarden op het vlak van design, maar overtuigt ook door eersteklas veiligheid. Native Vent Integration (NFI) creëert een homogene look voor de ventilatieopeningen en vaste elementen, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De onzichtbare aandrijving van de ventilatieopeningen zorgt voor een minimalistischer interieurdesign. Met een afwateringsprofiel met stootrand (SEP) biedt de Modular Glass Skylight MS78 maximale veiligheid vanaf het eerste afdichtingsniveau. Het voldoet ook aan de hoogste kwaliteitsnormen dankzij de hoge mate van prefabricage en duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en oppervlakken.

De Modular Glass Skylight MS78 biedt een optimale oplossing voor naadloze integratie in de meest uiteenlopende bouwstructuren.

Efficiëntie, eenvoudige installatie en optimale aansluiting 

De LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 biedt architecten en dakdekkers tal van voordelen. Dankzij slanke en geautomatiseerde processen kunnen korte levertijden worden gegarandeerd. De eigen verbindingstechnologie van het systeem maakt een eenvoudige en veilige integratie in het dak mogelijk, terwijl innovatieve lastomvormers een directe montage op dragende opstanden zoals beton, hout en staal toelaten zonder dat er extra profielen nodig zijn. Deze unieke constructie zorgt voor een stabiele en veilige verbinding van de glazen lichtstraat en compenseert tegelijk toleranties in de dragende opstand. Dit bespaart tijd en kosten tijdens de installatie en verhoogt de flexibiliteit inzake de vereisten voor de dragende opstand.

Niklas Braun, Technical Manager bij LAMILUX, benadrukt: “Met onze nieuwe Modular Glass Skylight MS78 stellen we architecten in staat om hun visies op moderne architectuur volledig ongehinderd te ontwikkelen. Het biedt hen een eenvoudigere en efficiëntere realisatie van hun projecten, terwijl meteen ook wordt voldaan aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en stabiliteit. De Modular Glass Skylight MS78 biedt dus een optimale oplossing voor naadloze integratie in de meest uiteenlopende bouwstructuren en zorgt voor een harmonieuze overgang tussen binnen- en buitenruimtes.”

De LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 kan individueel worden aangepast in de LAMILUX-productconfigurator. Tijdens de configuratie kunnen alle details van de innovatie bekeken worden. Klanten kunnen de LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 nu ook in België bestellen en genieten van de vele voordelen van dit nieuwe product.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details