Platform voor de bouw
Nelissen Steenfabrieken draagt steentje bij aan de Warmste Week

Nelissen Steenfabrieken draagt steentje bij aan de Warmste Week

We zijn halfweg de Warmste Week! De solidariteitsactie van Studio Brussel draait dit jaar niet rond geldinzameling, maar wel om persoonlijke inzet en er simpelweg zijn voor elkaar. Ook Nelissen Steenfabrieken wilde graag haar steentje bijdragen aan de werking van een organisatie uit de buurt, en kwam zo terecht bij Sint-Vincentius Lanaken.

Omdat we bij Nelissen weten dat we samen sterker staan, gingen we op zoek naar een actie waaraan het volledige Nelissen-team zou kunnen deelnemen én die bovendien coronaproof was. Zo kwamen we al snel uit bij het inzamelen van kledij en speelgoed.

We riepen alle werknemers op om hun kasten op te ruimen en om nog bruikbare kledingstukken en speelgoed  op een gezamenlijke plek in ons kantoorgebouw te verzamelen. En dat heeft z’n vruchten afgeworpen… “Deze actie was echt een succes! We hebben heel wat spullen ingezameld, en hebben zo laten zien dat we als warm familiebedrijf alle mensen die het minder breed hebben ook een warm hart toedragen”, aldus Roberta Melis, marketing- en communicatiemanager bij Nelissen Steenfabrieken.

Ook Luk Poismans, voorzitter van Sint-Vincentius Lanaken, is tevreden met het resultaat. “Namens onze organisatie dank ik alle medewerkers van Nelissen voor hun vrijgevigheid. Door deze gift wordt de wereld van onze cliënten van de Sint-Vincentiusvereniging van Lanaken een stukje warmer!”

Bij Nelissen Steenfabrieken hebben ze de kerstperiode alvast op een warme en barmhartige manier ingezet!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details