Platform voor de bouw
Nieuw gamma om veilig te werken in coronatijden

Nieuw gamma om veilig te werken in coronatijden

Snelle en veilige (her)inrichting van kantoorgebouwen

Virusvrij werken op kantoor: het is plots prioriteit nummer 1. Beddeleem, specialist in de totaalafwerking van kantoor- en utiliteitsgebouwen, biedt met het nieuwe JB PROTECT-gamma een oplossing voor coronavraagstukken. Het assortiment bevat alle onderdelen om een werkplek snel corona-proof te maken, zodat alles veilig en comfortabel kan verlopen.

Deuren openen zonder de deurklink vast te nemen.

 

Tijdens de ‘lockdown’ moesten veel bedrijven (gedeeltelijk) de deuren sluiten. Bij de heropstart komt het erop aan om de werkplek veilig te maken. Inclusief ‘social distancing’ en extra preventie- en beschermingsmaatregelen. Beddeleem zoekt voort-durend oplossingen op maat van zijn klanten. In deze uitzonderlijke tijden resulteert dat in een compleet nieuw gamma.

Een transparante afscherming tussen de burelen, zonder het contact te verliezen.

 

Waardevolle aanvulling op bestaande producten

JB PROTECT, zo heet de kersverse productlijn voor kantoorinrichting. Het gamma is een aanvulling op JB Systeemwanden, met toepassingen om werkplekken snel en flexibel af te scheiden, en JB Office, een reeks met oplossingen voor kantoormeubilair. JB PROTECT voegt lichte en mobiele scheidingswanden, transparante afschermingen en een handvrije deuropener toe aan het aanbod.

Met JB PROTECT bescherm je je werknemers maximaal tegen het virus.

 

“Het klassieke landschapskantoor was al aan het inboeten aan populariteit”, zegt commercieel directeur Jochen Daneels. “Mensen klaagden over concentratieproblemen, slechte akoestiek, onaangepaste klimaatregeling, enzovoort. Allemaal factoren die de productiviteit terugschroeven. Er was dus al een evolutie aan de gang. Dat COVID-19 deze trend versterkt, is een understatement. Deze crisis zal ongetwijfeld een blijvende invloed uitoefenen op onze werkomgeving. Er is nood aan aangepaste producten, zoals intelligenter vergadermeubilair en aangepaste opzetwandjes voor duo-desks. Maar evengoed aan gedeelde burelen van aangepaste grootte of meer individuele burelen. Met JB PROTECT maken we dat allemaal mogelijk, in een handomdraai.”

Extra individuele kantoren inrichten of ruimtes gedeeltelijk opsplitsen? Het kan.

 

Over de grenzen heen

Al meer dan zeventig jaar kijkt Beddeleem over de grenzen heen. Zowel bij de ontwikkeling van nieuwe producten als op het vlak van technische uitdagingen of exportmarkten. Het team telt ondertussen 180 medewerkers en 350 monteurs. “We ontwerpen, produceren en installeren verplaatsbare scheidingswanden, systeemplafonds, deursystemen en projectmeubilair. JB PROTECT is hier in feite een verlengde van. Het is een manier om onze klanten te blijven bijstaan met producten om hun kantoren of andere werkruimtes op maat in te richten. Met als extra voordeel dat de werknemers maximaal beschermd zijn tegen de risico’s van het coronavirus”, voegt Jochen Daneels toe.

Een corona-proof onthaal.

 

De lichte, mobiele, multifunctionele scheidings-wanden maken het mogelijk om afzonderlijke ruimtes in te richten of looproutes uit te stippelen en zo afstand in het kantoor te garanderen. De glazen preventieschermen voor het onthaal en de transparante bureauschermen zijn lichtgewichten. Je kan ze op verschillende manieren bevestigen, zodat er steeds sprake is van een praktisch resultaat. De deuropener zorgt ervoor dat je deuren opent zonder de deurkruk vast te nemen. Daarmee is een belangrijke manier van virusoverdracht uitgesloten. “JB PROTECT is dus eigenlijk een voordeel voor iedereen. Voor de ondernemer, die zijn personeel maximaal beschermt, voor de werknemer zelf en voor de klant. En uiteraard staan onze installateurs klaar om jouw werkplek te komen inrichten. Met dezelfde kwaliteitsstandaard die ons al decennialang kenmerkt”, besluit de commercieel directeur.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details