Platform voor de bouw
Nieuw: K 535i doorslijpmachine | Het accuaangedreven, draadloos gebruikscomfort van Husqvarna Construction Products

Nieuw: K 535i doorslijpmachine | Het accuaangedreven, draadloos gebruikscomfort van Husqvarna Construction Products

Snelle start en flexibiliteit van accuaandrijving voor snel slijpen en slimme efficiëntie, altijd en overal.

De nieuwste telg in Husqvarna’s gamma accu-aangedreven gereedschap, de Husqvarna K 535i accudoorslijpmachine, biedt vrijwel alles wat u van zijn benzine aangedreven equivalenten verwacht, met extra voordelen als minder trillingen, een lager gewicht en gebruikersvriendelijke ergonomie. De machine is vrijwel onderhoudsvrij, heeft lage gebruikskosten en leent zich prima voor natslijpen.

“De K 535i is een prachtige aanvulling op het gamma doorslijpmachines van Husqvarna Construction. De makkelijke start en het lichte gewicht maken dit een ideale aanvulling voor extra flexibiliteit bij de meeste lichtere karweien”, zegt Mattias Holmdahl, Global Product Manager Power Cutters bij Husqvarna Construction Products.

Door de uitstekende vermogen-gewichtsverhouding vormt de K 535i een zeer nuttige toevoeging aan eender welk machinepark, perfect voor snelle, efficiënte slijpwerkzaamheden. En aangezien het niet afhankelijk is van netstroom, valt er overal en altijd mee te werken.

De accu-aangedreven producten van Husqvarna vormen een veelzijdig assortiment draagbare apparatuur voor lichtere beplanting- en aanlegwerkzaamheden. Ze zijn licht en krachtig en werken stuk voor stuk met ons systeem met een enkele accu. De afwezigheid van uitlaatgassen, minder lawaai en minder trillingen zijn slechts enkele van de vele voordelen.

LICHTGEWICHT EN WENDBAAR

Door de compacte vormgeving en het lage gewicht van slechts 3,5 kg is de K 535i eenvoudig te tillen, onder controle te houden en te manoeuvreren, terwijl de centraal geplaatste slijpschijf extra stabiliteit en controle biedt in vergelijking met standaard haakse slijpmachines.

ELEKTRISCHE SCHIJFREM

Voor extra veiligheid en gebruiksgemak, stopt de schijf met draaien in slechts 3,1 seconden: van volle kracht tot volledige stilstand.

VEELZIJDIGE SLIJPCAPACITEIT

De K 535i is geschikt voor zowel nat- als droogslijpen. Er kunnen snel en eenvoudig accessoires voor droogslijpen worden aangebracht.

ERGONOMISCHE HANDGREPEN

De handgrepen zijn speciaal ontworpen met het oog op comfort en toegenomen controle voor extra veiligheid tijdens het slijpen.

INTUÏTIEF TOETSENBORD

Het intuïtieve toetsenbord is ontworpen voor snelle commando’s en heeft een savE™-functie voor volledige controle.

SLIM GEPLAATSTE ACCU

De zijwaartse plaatsing van de accu biedt maximale koeling en minimaliseert het risico op vastzittend slib en stof in de machine.

Droogslijpen kan door eenvoudigweg het stofzuigaccessoire aan te brengen (beschikbaar in het tweede kwartaal van 2019).

  K 535i
Accutype Li-ion
Nominale spanning, V 36
Aanbevolen batterijen Bli200 / Bli300
Gewicht (zonder accu en slijpuitrusting), kg 3.5
Slijpschijf, mm 230
Slijpdiepte, mm 76

MAAK KENNIS MET HUSQVARNA’S ACCU-AANGEDREVEN ASSORTIMENT

De accu-aangedreven producten van Husqvarna vormen een veelzijdig assortiment draagbare apparatuur voor lichtere beplanting- en aanlegwerkzaamheden. Ze zijn licht en krachtig, werken stuk voor stuk met ons systeem met een enkele accu en bieden een groot aantal voordelen, waaronder krachtige prestaties, flexibiliteit en gebruiksgemak.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details