Platform voor de bouw
Nieuw klimaatplafond met high-end design
De Wave Energetic Ceiling (WEC) is een nieuw klimaatplafond met een geïntegreerd systeem voor koeling en verwarming.

Nieuw klimaatplafond met high-end design

Plafondexpert Interalu lanceert een gloednieuw klimaatplafond: de Wave Energetic Ceiling (WEC). Een klimaatplafond met een hoge efficiëntie en een snelle werking. Bovendien met volledige integratie van technieken en toebehoren. De WEC onderscheidt zich dankzij zijn unieke look, met dank aan een high-end design.

Interalu ontwikkelt en produceert al meer dan vijftig jaar metalen plafonds en klimaatplafonds. Het gamma van de onderneming is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, met een focus op duurzaamheid en ecologie. Nu lanceert de plafondexpert een nieuw klimaatplafond met een geïntegreerd systeem voor koeling en verwarming: de Wave Energetic Ceiling (WEC). Hiermee voegt Interalu een derde klimaatplafond toe aan zijn bestaande gamma. De Easy-KlimaPlus en SAPPceiling zijn al vaste waarden in kantoorgebouwen. 

Het nieuwe klimaatplafond heeft een speelse en fluïde uitstraling.

Hoge duurzaamheids- en energienormen

Het WEC-klimaatplafond brengt de ruimte snel op de gewenste temperatuur via koel of warm water dat door de plafondleiding stroomt. Dankzij de open structuur van het plafond is natuurlijke convectie mogelijk. “Dat resulteert in een hoge efficiëntie en snelle werking. Een belangrijke meerwaarde in gebouwen die streven naar de hoogste duurzaamheids- en energienormen”, vertelt Carlo Miers, commercieel directeur bij Interalu.

Interalu streeft dan ook naar zo duurzaam mogelijke materialen. Met het WEC-plafond zetten ze dit opnieuw in de verf. “Onze innovatieve inborst en toekomstgerichte aanpak stellen ons in staat om slimme plafondoplossingen te leveren voor vrijwel elke constructie. Zowel voor nieuwbouw als renovatie”, aldus Anthony Schrauwen, CEO van Interalu Group. 

Integratie

Interalu’s nieuwe klimaatplafond heeft een speelse en fluïde uitstraling. Alle technieken, ventilatie, (led)verlichting en sprinklers zijn geïntegreerd in één systeem. Dat garandeert een flexibele plafondindeling. “Zowel ecologisch als architecturaal zorgt deze integratie van technieken voor een bijzonder interessant resultaat”, onderstreept Carlo Miers. Midden oktober werd het nieuwe plafond voorgesteld aan een groep professionals uit het Interalu-netwerk. Deze reageerden alvast met veel enthousiasme op de WEC.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details