Platform voor de bouw
Nieuw wandsysteem verenigt  beste van beide werelden

Nieuw wandsysteem verenigt beste van beide werelden

Tot nog toe werd er bij de realisatie van scheidingswanden vaak gekozen voor klassiek snelbouwmetselwerk of (cellen)beton. Met de introductie van de Habito® wand breekt er echter een nieuw tijdperk aan. Vijf redenen waarom je dit geluidsisolerende, stootbestendige en massieve wandsysteem van Gyproc® dringend moet leren kennen.

Eenvoudige verwerking en plaatsing

Habito® koppelt het plaatsingsgemak van standaard gipskartonplaten van Gyproc® aan een ongeëvenaard wooncomfort. Ondanks hun sterke gipskern kan je de platen makkelijk op maat snijden en monteren op de bekende Metal Stud® profielen van Gyproc®. Dankzij de bijhorende recycling service kunnen aannemers het bouwafval tot een minimum beperken.

Sterk en stil

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Habito® is tot vijfmaal sterker dan gemetselde wanden in snelbouw of (cellen)beton. Dankzij de stevige kern hebben de platen alle
karakteristieken van een massieve, geluidswerende muur. Habito® is als geen ander opgewassen tegen spelende kinderen, uitbundige feestjes, verbouwwerken en allerhande dagelijkse activiteiten. Ook qua brandveiligheid, akoestiek en inbraakwerendheid zit het goed.

Dankzij de stevige kern hebben de platen alle karakteristieken van een massieve, geluidswerende muur.

 

Superieure afwerking

Habito® is méér dan een gipskartonplaat. Het is een volwaardig wandsysteem, afgestemd op de noden van ieder gezin. Weg met de typische gipskartonpluggen! Voortaan hang je een flat­screen, een wandrek, een kastje en ander moois met een gewicht tot 30 kilogram (!) op aan één simpele spaanplaatschroef. Dit garandeert een superieure afwerking.

Sneller

Omdat je voor het monteren van Habito® geen mortel of lijm gebruikt, hoef je geen rekening te houden met lange droogtijden. De elektricien kan onmiddellijk en zonder enig slijp- en kapwerk wandcontactdozen en schakelaars monteren. Ook de andere vakmannen kunnen meteen aan de slag.

Een leven lang genieten

Met Habito® bouw je voor de lange termijn. Zijn de kinderen het huis uit en wil je de woning anders indelen of word je minder goed te been? Geen probleem, want de Habito® wanden zijn zonder al te veel moeite te verwijderen. Voor je het weet, is de wasplaats omgevormd tot een badkamer. Of misschien kan een deel van de living dienstdoen als gelijkvloerse slaapkamer? Meubels weghalen, schroefgaten dichten en je bestaande wand is klaar voor een nieuwe bestemming.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details