Platform voor de bouw
Nieuwe dimensie in verticale designgevelbekleding

Nieuwe dimensie in verticale designgevelbekleding

Binnen- en buitenmuren, deuren, poorten, gevels of zelfs gebogen wanden: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één strak en uniform geheel. De aluminium profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel en met behulp van clips op de horizontale dragers gemonteerd. Dat maakt het mogelijk om de drie verschillende profielen – ‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 30’ – onderling te combineren tot een unieke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel.

Nieuwe dimensie in verticale designgevelbekleding

Ook de screens dragen bij aan de strakke look van deze ‘vernieuwbouw’. Zelfs neergelaten blijft het uitzicht naar buiten via het glas op glas hoekraam behouden.

 

“De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren maken van Linarte de meest personaliseerbare, verticale wandbekleding op de markt”, klinkt het bij Renson. “Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een huisnummer of logo te vormen. En dat maakt van Linarte een onderscheidende eyecatcher voor elk project.”

Strak en toch authentiek

Dit ouderlijk huis in Zulte beschouwden de eigenaars als de ideale nieuwe locatie om de burelen van hun bouwbedrijf in onder te brengen. Maar in plaats van de woning in fermettestijl op te offeren voor een volledige nieuwbouw, verbouwden ze haar tot een geslaagde combinatie van klassiek en modern. Zo strak en hedendaags de nieuwe uitbreiding is, zo authentiek blijft de oorspronkelijke ‘kast’ van de woning.

Nieuwe dimensie in verticale designgevelbekleding

De aluminium Linarte-profielen worden individueel en met behulp van clips op de horizontale dragers gemonteerd.

 

In het nieuwbouwgedeelte zorgen witte en zwarte tinten voor een fraai visueel contrast. Het witte pleisterwerk past perfect bij het zwarte schrijnwerk en de dito Linarte-gevelbekleding. De grote raampartijen – met het glas-op-glashoekraam als absolute eyecatcher – zorgen voor een open gevoel en een overvloedige daglichtinval in de burelen. Om de binnentemperaturen op warme dagen toch draaglijk te houden, werden de ramen meteen ook uitgerust met windvaste buitendoekzonwering. Ook de screens dragen bij aan de strakke look van deze ‘vernieuwbouw’. De doekkasten en zijgeleiders zijn weggewerkt achter het pleisterwerk. Zelfs met de screens naar beneden blijft het uitzicht via het glas-op-glashoekraam intact. De Panovista Max-doekzonwering van Renson ritst immers samen op de hoek wanneer ze neergelaten wordt. Van geleiders of kabels is er dus geen sprake.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details