Platform voor de bouw
Nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

Nieuwe outdoor-inlagen voor intensief belaste entrees

Voor het buitenbereik is de weerbestendige entreemat emco Marschall Premium de ideale oplossing. Deze entreemat is uitgerust met de nieuwe outdoor-inlagen en daardoor goed bestand tegen grof vuil, zoals as, straatvuil, haren, zand, textielvezels, bladeren, takjes, split, grof zand en kleine kiezelsteentjes. De uiterst slijtvaste entreemat is geschikt voor zware belastingen, zoals kinder- en winkelwagens, rolstoelen en transportkarren.

De serie emco Marschall is ontwikkeld voor intensief belaste entrees van bijvoorbeeld winkelcentra, grote kantoorgebouwen, luchthavens, ziekenhuizen, stations of hotels. Afhankelijk van de toepassing: inpandig, overdekt of buiten en de aard van de vervuiling levert emco inlagen van zwart gekarteld rubber, cassetteborstels (grijs of zwart) en de nieuwe outdoor-inlagen.

De weerbestendige outdoor-inlagen voldoen aan de slijtage classificatie EN 1307 (zwaar gebruik 32) en zijn brandbestendig conform EN 13501. De emco entreematsystemen scoren hoop op veiligheid en duurzaamheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details