Platform voor de bouw
No nonsens alu- en PVC-schrijnwerk

No nonsens alu- en PVC-schrijnwerk

Met de toenemende eisen inzake luchtdichtheid is het uitermate belangrijk dat het buitenschrijnwerk uit hoogwaardig materiaal bestaat én ook nog eens vakkundig wordt geplaatst. Precies deze twee eisen vormen het uitgangspunt van PvCele uit Turnhout dat passie voor aluminium en PVC en trots voor resultaten vooropstelt in al zijn werkzaamheden.

De vakkundigheid waarmee het buitenschrijnwerk wordt geplaatst, heeft aan de sterke reputatie van PvCele bijgedragen. (foto project Melhoek)

 

Hoewel PvCele een relatief jonge speler op de markt is, heeft het familiebedrijf van Katrien Brijs, Guy Marcelissen, Anne-Floor van Unnik en Jef Brijs al een sterke reputatie als plaatser van PVC- en aluminium schrijnwerk opgebouwd. Deze goede naam heeft ze te danken aan de hoge kwaliteit van de realisaties. Op productvlak kiest ze immers resoluut voor bekende merken als Gealan en Schüco voor PVC en Aluprof.

Mede-zaakvoerder Jef Brijs: “Buitenschrijnwerk uit aluminium produceren we in ons eigen atelier. Hierbij werken we met het merk Aluprof dat onderdeel is van één van de leidende producenten van aluminiumsystemen in Europa. Van extrusie tot afgewerkt profiel: alles gebeurt binnen dezelfde groep. Ook beschikt de groep over eigen labo’s en testcentra. Zo ontwikkelen ze innovatieve producten met een hoge duurzaamheid en sterke isolatiewaarde. En vooral snel leverbare producten die perfect inspelen op de wensen van de klant.”

No-nonsense
Ook de vakkundigheid waarmee het buitenschrijnwerk wordt geplaatst, heeft aan de goede naam van PvCele bijgedragen. “Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vaklui die teamgeest hoog in het vaandel dragen”, aldus mede-zaakvoerster Anne-Floor van Unnik. “Wie bij ons wil komen werken, moet zich aan onze werkwijze aanpassen. Wat betekent een ‘no nonsense’-houding met oog voor detail, een gemoedelijke sfeer, geen gladde verkooppraatjes en een correcte communicatie. Onze mensen werken op een prettige en constructieve manier aan en met hun vakmanschap. Daardoor bouwden we al een serieuze referentielijst op. Onze specialisatie ligt vooral in renovatie- en nieuwbouwprojecten van sociale woonwijken, scholen en grote appartementencomplexen: opdrachten die we dankzij onze erkenning klasse 3 (D14, D20 en D5) volgens de geldende regelgevingen kunnen uitvoeren. Maar ook kleinere projecten in de B2C realiseren we met veel plezier.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details