Platform voor de bouw
‘Olsan deure doen’, maar met een frisse wind
V.l.n.r. Thomas Delbaere, Didier Beeuwsaert, Jeroen Beeuwsaert en Maxime Vandekerckhove.

‘Olsan deure doen’, maar met een frisse wind

De voorbije jaren waren niet de makkelijkste voor bouwbedrijven. Dat merkte ook aannemersbedrijf Beeuwsaert Construct uit Ledegem, dat net als tal van andere concullega’s te maken kreeg met een crisis, materiaaltekorten en stijgende bouwprijzen. De specialist in prefabbouw voor industrie, agro, retail en kantoren liet zich er evenwel niet door afschrikken. Integendeel. “Het heeft ons vooral gemotiveerd om nog beter te doen”, klinkt het bij de vier vennoten. 

Vier vennoten? Ja, je leest het goed. Jeroen en Didier Beeuwsaert, die al bijna twintig jaar een flukse tandem vormen, worden sinds begin 2022 bijgestaan door Thomas Delbaere en Maxime Vandekerckhove. Een duo jong geweld dat het bedrijf een nieuwe schwung geeft, meent Jeroen Beeuwsaert. “We voelden dat het moment er was om onze basis te verbreden en ons klankbord te vergroten”, vertelt hij. “Thomas en Maxime hebben elk hun eigen rugzak aan ervaring meegebracht en dat zorgt voor een interessante wisselwerking.”

Een frisse blik

De vernieuwing betekent daarom geen radicale koerswijziging, benadrukt Jeroen Beeuwsaert nog. “We zijn een niet-familiaal bedrijf met familiaal DNA. Die kern willen we behouden. Maxime en Thomas werkten allebei al bij Beeuwsaert Construct en zijn net zo doordrongen van onze waarden als wijzelf. Met hen erbij kunnen we continuïteit garanderen, ook naar onze werknemers toe. Met pakweg een nieuwe directeur die van buiten het bedrijf komt, zou dat anders geweest zijn.”

De focus op continuïteit houdt evenwel niet in dat er geen nieuwe wind mag waaien. “Met hun frisse blik beletten Thomas en Maxime dat wij vastroesten”, aldus Jeroen Beeuwsaert. “Als ondernemer moet je immers met een kritische blik naar zowel jezelf als je onderneming durven kijken.”

Een werf van Beeuwsaert herken je aan de imposante blauwe neushoorn, die symbool staat voor snelheid, wendbaarheid, kracht en doorzettingsvermogen.

Enthousiaste inzet

Ondanks een moeilijke tijd ziet Beeuwsaert Construct de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Jeroen Beeuwsaert: “Onze focus blijft scherp en we zetten nog meer in op onze sterktes zoals flexibiliteit en wendbaarheid om in te spelen op de noden van het moment.”

Verder willen ze bij Beeuwsaert Construct vooral doen wat ze altijd al doen: zo goed mogelijk werk leveren, in eender welke omstandigheden. “We danken ons succes aan de manier waarop we dossiers vastpakken en projecten binnen de vooropgestelde timing en budgetten waarmaken”, klinkt het. “Elke medewerker van Beeuwsaert deelt die enthousiaste inzet.”

Niet toevallig luidt de bedrijfsleuze van Beeuwsaert Construct ‘olsan deure doen’, West-Vlaams voor ‘altijd verder doen’. “Het is nu eenmaal niet met achteromkijken dat je de koers wint”, besluit Jeroen Beeuwsaert.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details