Platform voor de bouw
Ondersteuning op de werf: letterlijk en figuurlijk
Voor het veilig werken met bekisting, ondersteuningen, montage / demontage verhuurt Euro Rent het Layher valkopsysteem alsook het PERI SKYMAX (foto) vloerbekistingssysteem.

Ondersteuning op de werf: letterlijk en figuurlijk

Bij machineverhuurder Euro Rent, met filialen in Deurne en Sint-Niklaas, staan ze klaar om je te ondersteunen, zowel letterlijk als figuurlijk, op de werf. Voor het VCA-gecertificeerde bedrijf is Veilig werken prioriteit nummer 1 en met de professionele en jonge verhuurvloot zorgen ze voor een veilige omgeving op elke bouwplaats.

Specialist op de werf

Wie vaak op grote hoogte werkt weet het; veiligheid is een basisvereiste. Vandaag de dag zijn er vele oplossingen om veilig op hoogte te werken: bouwliften, schaarliften, hoogwerkers, stellingen … Maar wat is nu de beste oplossing voor op jouw werf? De productspecialisten bij Euro Rent staan voor je klaar om advies te geven en de beste oplossingen te bieden voor jouw project. Van steigers tot hoogwerkers en bekistingssystemen, bij Euro Rent vind je alles wat je nodig hebt.

Steigers voor alle toepassingen

Steigers zijn een must om een bouw- of renovatieproject in alle veiligheid te laten verlopen. Euro Rent is de grootste verhuurfirma van Layher steigers. Omdat voor elk project andere vereisten gelden, bezoekt een Euro Rent productspecialist gratis jouw werf voor een situatiebeoordeling. Zo ben je zeker van het meest efficiënte ontwerp van jouw steiger, bespaar je op materiaal en kan je sneller bouwen. Indien gewenst, helpt de productspecialist jou ook met een constructieberekening.

Online huren is snel en eenvoudig op de nieuwe website van Euro Rent.

Verticaal transport op de werf

Binnen het verhuursegment van tijdelijke goederen- en personenliften is Euro Rent de grootste Belgische aanbieder van oplossingen voor veilig verticaal transport. Een bouwlift is een onmisbaar hulpmiddel op bouwplaatsen. Er zijn verschillende soorten bouwliften te huur, zowel personenliften en goederenliften van 300 tot 2.000 kg hefcapaciteit. Het huren van een bouwlift biedt verschillende voordelen, zoals het gemakkelijker en efficiënter transporteren van materialen, meer flexibiliteit op de bouwplaats en kostenbesparing qua tijd en mankracht. Het huren van een bouwlift is een stuk goedkoper dan huren van een bouwkraan. Een bouwlift is ontworpen om goederen en personen veilig te transporteren, wat het risico op ongevallen verkleint.

Veilig werken op hoogte

Er zijn allerlei werkzaamheden die op hoogte worden uitgevoerd. Denk alleen al aan het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen van verouderde ramen en kozijnen en het schilderen van bedrijfspanden en woningen. Veiligheid is hierbij van groot belang, net als nauwkeurigheid in het werk. Een hoogwerker of schaarlift vormt de ideale basis voor dit soort werkzaamheden en helpt je om elke klus secuur en op een veilige manier te kunnen klaren. De hoogwerkers die je bij Euro Rent huurt, voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast ontvang je bij de huur volledige instructies over het juiste en veilige gebruik ervan. Klanten die een hoogwerker voor langere termijn huren, ontvangen indien gewenst een gratis theoretische en praktische basisopleiding voor alle bedieners.

Betonondersteuning

Dagelijks worden projecten ontwikkeld, ontworpen of gerealiseerd waarbij (ter plaatse gestort) beton een hoofdrol speelt. Vloerbekisting en ondersteuningsconstructies zijn daarbij onmisbare onderdelen om de betonconstructie vorm te geven. Voor het veilig werken met bekisting, ondersteuningen, montage / demontage verhuurt Euro Rent het Layher valkopsysteem alsook het PERI SKYMAX vloerbekistingssysteem. Beide systemen werken met valkoppen waardoor de PERI vloerpanelen of de Layher dragers snel weggehaald en elders ingezet kunnen worden. 

Steigers en bouwliften zijn een must om een bouw- of renovatieproject in alle veiligheid te laten verlopen.

Verhuur lichtgewicht bekisting

Heb je bekisting nodig voor het realiseren van kleine en middelgrote betonwerken? Zoals het realiseren van een kelder, zwembad of het leggen van vloerranden of tussenwanden. Dan is het PERI DUO bekistingssysteem de juiste oplossing. Het bekistingssysteem onderscheidt zich door zijn zeer eenvoudige bediening omwille van het lichte gewicht. Het grootste paneel van 135 x 90 cm is niet zwaarder dan 25 kg. De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gebruikt worden, dus je kunt zowel wanden, kolommen, funderingen, wanden als vloerranden efficiënt bekisten met slechts een minimaal aantal systeemonderdelen. Dit scheelt aanzienlijk in investerings- en logistieke kosten en ook  de opslagruimte wordt hiermee tot een minimum beperkt. Bijkomend voordeel: door het lage gewicht van de panelen is er geen dure kraan nodig. 

Online huren is kinderspel

Naast de extra focus op de bouwlift, steiger, hoogwerker en bekisting blijft Euro Rent uiteraard jouw algemene verhuurpartner voor bouw, industrie en groenaanleg. Op de vernieuwde website van Euro Rent (www.eurorent.be) vind en huur je snel en eenvoudig de juiste machine voor elk project. Door gebruik te maken van de offerte-berekeningstool, weet je meteen wat het huurbedrag zal zijn. En na afloop van je werkzaamheden kun je de machine eenvoudig via de website afmelden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details