Platform voor de bouw
Op-en-top Belgisch maatmeubilair
“Onze focus ligt vooral op de zorgsector, wat uiteraard niet wegneemt dat de orderportefeuille meer omvat dan deze projecten”, zegt Frank Geerts.

Op-en-top Belgisch maatmeubilair

Frank Geerts: “EB Projects heette in het prille begin ‘Euroburo’. Als spin-off in een tanende markt van bureelinrichting focuste het jaren geleden volledig op de eigen productie en richtte het zich op de projectmarkt van het maat-meubilair. Met de verhuis van de fabriekshallen, opslagloodsen en burelen naar het huidige adres werd de naam gewijzigd naar EB Projects, een meer omvattende benaming van wat we doen, namelijk ‘projecten in maatwerkmeubilair’.”

Zorgsector en sociale woningen 

De interieurinrichting van zorggerelateerde ruimtes zoals woonzorgcentra, rusthuizen en serviceflats: dat is de specialiteit van EB Projects. “Onze focus ligt vooral op de zorgsector. Wat uiteraard niet wegneemt dat de order-portefeuille meer omvat dan deze projecten. Sociale woningen, scholen, openbare gebouwen, bedrijven … Overal waar maatwerkmeubilair te maken valt, zijn wij te vinden”, aldus Frank Geerts.

Dit medisch centrum kreeg een fraai interieur met kwalitatief meubilair.

100 % Belgisch 

Jaarlijks levert EB Projects het meubilair voor een tiental zorgcentra en scholen, en daarenboven ook nog voor een vijfhonderdtal sociale woningen. “Een aantal lopende werven binnen de zorg zijn onder andere WZC Rembertus en AW Spreeuwenhof in Mechelen, WZC Sorgvliet in Linter, AW Kasteelhof in Dendermonde, WZC Het Hof in Sint-Niklaas, WZC Dommelhof in Tielt-Winge, Borgerstein in Sint- Katelijne-Waver enzovoort.” Een recent opgestart project is er eentje dat tot de verbeelding spreekt. Met al enige ervaring in de hotelsector kreeg EB Projects de opdracht om een AppHotel met tachtig kamers in te richten. Op het eerste gezicht niet zo speciaal, ware het niet dat dit hotel zich op Mallorca bevindt. Alle kamers, bars en loungeruimtes krijgen net als de wellness en de gangen een volledige make-over met een moderne uitstraling. “Een logistiek huzarenstukje op het scherp van de snede. Van het tekenwerk over productie tot de plaatsing: alles gebeurt in eigen huis. EB Projects staat voor op-en-top Belgisch maatmeubilair!” besluit Frank Geerts.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details