Platform voor de bouw
Orona verstevigt zijn sterke positie in België door de integratie van de bedrijven Coopman Orona en Ascelec Orona

Orona verstevigt zijn sterke positie in België door de integratie van de bedrijven Coopman Orona en Ascelec Orona

Door deze integratie wordt Orona nv marktleider in de Belgische liftsector.

Orona werd actief op de Belgische markt door de overname van Coopman Liften nv, een gerenommeerd bedrijf met hoofdzetel in Vlaanderen. Daarnaast werd in het jaar 2011 Ascelec Ascenseurs met hoofdzetel in Battice (Luik) binnen Orona geïntegreerd. Hierdoor versterkte Orona zijn aanwezigheid in het land.

Orona nv, dat een integrale partner wil zijn doorheen de hele waardeketen van de liftsector, zal door de integratie van beide organisaties een ruimer producten- en dienstenaanbod kunnen bieden in België.

Met deze mijlpaal versterkt Orona zijn doelstelling om zijn activiteiten in het hart van Europa te consolideren. Hiervoor brengt het alle ervaring van de Orona-Groep mee, alsook die van een structuur die het mogelijk zal maken om de duizenden klanten van het bedrijf een betere gebruikerservaring te bieden. Naast andere opvallende referenties valt de Brusselse metro op waar Orona heel wat installaties heeft.

Orona is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het vlak van duurzame mobiliteit van personen in gebouwen. Met een omzet van meer dan 800 miljoen euro en een team van meer dan 5500 mensen, biedt het waarde aan zijn klanten via het volledige producten- en dienstenplatform, waaronder personenliften, goederenliften, autoliften en roltrappen. Orona is met zijn uitgebreid bedrijfsmodel in 12 Europese landen aanwezig en verdeelt zijn producten in meer dan 100 markten. Op dit ogenblik zijn er wereldwijd meer dan 300.000 liften van Orona geïnstalleerd. Orona heeft de grootste productiecapaciteit van Europa voor volledige liften, waarbij er tot wel 30.000 liften per jaar geproduceerd kunnen worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details