Platform voor de bouw

Passie voor interieurafwerking en maatwerk

10 januari 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In 2014 richtte het koppel Thijs Prophete en Pauline Joye Inside Building op, vanuit een grenzeloze passie voor interieurafwerking op maat en tijdloos design. Vijf jaar later telt Inside Building meer dan twintig medewerkers en een veelvoud aan referenties. Om die snelle groei op te vangen, worden de productie-eenheid, de opslagruimte en de kantoorruimte tegen eind volgend jaar verder uitgebreid.

Inside Building profileert zich als één vaste, betrouwbare partner voor de volledige interieurafwerking van nieuwe en bestaande woningen, appartementen, winkels, hotels, showrooms, kantoren en bedrijfsgebouwen. Daarvoor rekent het bedrijf op een vast team van eigen vakmannen: schilders, plaatsers, schrijnwerkers, werfcoördinatoren en een eigen interieurarchitect. Daarnaast werken ze samen met betrouwbare aannemers en een vijftal architecten en interieurontwerpers. Doordat alle meubels en keukens in het eigen atelier gemaakt worden, kan Inside Building de productie perfect onder controle houden.

Piekfijne interieurafwerking: dat is de corebusiness van Inside Building. (Beeld: © Ekkow Photography)

Maatwerk

Dankzij de verfijnde interieurconcepten is Inside Building op korte tijd snel gegroeid. Vijf jaar geleden startten Thijs en Pauline met twee, nu zijn ze met meer dan twintig. Die groei vraagt uitbreiding. En dus werd een stuk grond gekocht, waardoor de oppervlakte zal verdrievoudigen. Zo komt er in het productieatelier extra ruimte vrij om echt maatwerk te leveren. Alle keukens, (inbouw)kasten, dressings en ander meubilair worden immers in eigen huis gemaakt. Op die manier kan Inside Building optimaal inspelen op de wensen van opdrachtgevers.

Alle keukens, (inbouw)kasten, dressings en ander meubilair worden in eigen huis gemaakt.

Visitekaartje

De opening van het nieuwe gebouw wordt verwacht tegen eind 2020. Naast meer productie-, opslag- en kantoorruimte komt er ook een nieuwe showroom, waar potentiële en bestaande klanten materialen kunnen ‘voelen’ en ‘in het echt’ kunnen bekijken. Net zoals de realisaties van Inside Building moet dit nieuwe bedrijfsgebouw een toonbeeld van maatwerk, tijdloos design en verzorgde interieurafwerking worden. Een levend visitekaartje, dus!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details