Platform voor de bouw
Woon & Werkgebouwen

Perfect voegwerk in de patio

Naamloos-2 kopiëren
APM Construct stond in voor de metselwerken in de binnentuin. (Beeld: Els Jonckheere)

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Els Jonckheere, Verstraete Development

23 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Voor Kortrijk Business Park moest hoge kwaliteit verzoend worden met een strakke bouwtermijn. Ook voor onderaannemer APM Construct vormde die tijdsdruk de grootste uitdaging in dit project. “Het is niet altijd evident om tegen dat hoge tempo de beste resultaten te garanderen. Gelukkig beschikken we over ervaren stielmannen die als een geoliede machine werken. Met kwalitatief metselwerk binnen de afgesproken deadline als resultaat”, zegt Philippe Coen, bestuurder bij APM Construct.

Gevelmetselwerk met kwalitatief resultaat tegen een hoog tempo. (Beeld: Verstraete Development)

Nauwe samenwerking

Als een autonoom team ging APM aan de slag op vraag van Cordeel. Toch was goede communicatie van cruciaal belang. “Niet alleen omdat we als onderaannemer werkten”, benadrukt Philippe Coen, ”maar vooral op praktisch vlak. We werkten beide met dezelfde bouwkraan. Die kraan laadde al ons materiaal binnen in de patio. Onze mannen konden het daar, vanop de kraan, rechtstreeks op hun stelling trekken. Dankzij duidelijke afspraken en een doordachte planning verliepen de metselwerken zo extra vlot.”

Als aannemer is APM Construct vertrouwd met alle onderdelen van een ruwbouw. Gevelmetselwerk heeft dan ook geen geheimen voor dit bedrijf uit Antwerpen. De ervaren stielmannen gingen met plezier aan de slag in de patio van het Kortrijk Business Park. Een nieuwe referentie op hun rijkgevulde palmares.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details