Platform voor de bouw
Perfect voegwerk in de patio
APM Construct stond in voor de metselwerken in de binnentuin. (Beeld: Els Jonckheere)

Perfect voegwerk in de patio

Voor Kortrijk Business Park moest hoge kwaliteit verzoend worden met een strakke bouwtermijn. Ook voor onderaannemer APM Construct vormde die tijdsdruk de grootste uitdaging in dit project. “Het is niet altijd evident om tegen dat hoge tempo de beste resultaten te garanderen. Gelukkig beschikken we over ervaren stielmannen die als een geoliede machine werken. Met kwalitatief metselwerk binnen de afgesproken deadline als resultaat”, zegt Philippe Coen, bestuurder bij APM Construct.

Gevelmetselwerk met kwalitatief resultaat tegen een hoog tempo. (Beeld: Verstraete Development)

Nauwe samenwerking

Als een autonoom team ging APM aan de slag op vraag van Cordeel. Toch was goede communicatie van cruciaal belang. “Niet alleen omdat we als onderaannemer werkten”, benadrukt Philippe Coen, ”maar vooral op praktisch vlak. We werkten beide met dezelfde bouwkraan. Die kraan laadde al ons materiaal binnen in de patio. Onze mannen konden het daar, vanop de kraan, rechtstreeks op hun stelling trekken. Dankzij duidelijke afspraken en een doordachte planning verliepen de metselwerken zo extra vlot.”

Als aannemer is APM Construct vertrouwd met alle onderdelen van een ruwbouw. Gevelmetselwerk heeft dan ook geen geheimen voor dit bedrijf uit Antwerpen. De ervaren stielmannen gingen met plezier aan de slag in de patio van het Kortrijk Business Park. Een nieuwe referentie op hun rijkgevulde palmares.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details