Platform voor de bouw
Nieuws

Perfecte plaatsing van achthonderd binnendeuren

Naamloos-1 kopiëren
Zwarte HPL-binnendeuren in een hedendaagse interieurstijl.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Anastasia Verleysen

21 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In elke kamer en suite zijn de blokkaderdeuren naar het toilet uitgewerkt in hetzelfde materiaal. Vakkundig geplaatst door Deuren Plessers uit Laakdal. Met het oog op een harmonieuze look en een onderhoudsvriendelijk karakter.

Samen met partner en leverancier De Coene ging Deuren Plessers zijn grootste project ooit aan. “Van technische complexiteit was niet per se sprake”, zegt zaakvoerder Ruben Plessers. “Vooral het aantal deuren was de grootste uitdaging. Dankzij een perfect uitgekiende planning en de sterke werkethiek van ons team slaagden we erin dit tot een goed einde te brengen, binnen de vooropgestelde timing. Zelfs op zondag werkten we door wanneer dat nodig was. Het perfecte bewijs dat we dergelijke grote projecten de baas kunnen, ook en zeker met de hoge afwerkingsgraad die Van der Valk eigen is.”

“Dit was ons grootste project ooit”, zegt Ruben Plessers.

Verregaande specialisatie

Onder leiding van de tweede generatie evolueerde dit familiebedrijf van een algemene schrijnwerkerij tot een specialist in binnendeuren. Een bewuste keuze voor een nichemarkt en de bijbehorende verregaande specialisatie. Huidig zaakvoerder Ruben Plessers nam het roer over van zijn vader en zette de heroriëntering enkele jaren terug in gang. “Sinds vijf jaar ligt de focus uitsluitend op binnendeuren. We beschikken dan ook over de slagkracht, de flexibiliteit en de kennis voor grote projecten, zoals de plaatsing van de binnendeuren in het nieuwe Van der Valk Hotel. Het uitvoeren van projecten is onze eerste pijler. Daarnaast leveren we kant-en-klare, complete deursystemen voor andere plaatsers. Die dienst vormt onze tweede pijler. Beide steunen op dezelfde ervaring en expertise.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details