Platform voor de bouw
Performant all-in-oneconcept tilt isolatie naar hoger niveau

Performant all-in-oneconcept tilt isolatie naar hoger niveau

Een bouwproject moet vandaag aan steeds meer en strengere eisen voldoen. Zeker als het om toekomstgericht isoleren gaat, is een partner die over de nodige knowhow beschikt geen overbodige luxe. UNILIN Insulation denkt mee na over het project, adviseert welke isolatieoplossing het meest geschikt is, helpt met het ontwerpen van de plannen en volgt de werken mee op. Bovendien beschikt het met ECÔON over een unieke totaaloplossing voor daken.

‘Going the extra mile for you’: dat is het mantra van UNILIN Insulation in de omgang met zijn klanten. “We begeleiden hen telkens van ontwerp tot en met oplevering. Indien nodig brengen we zelfs een bezoekje aan de werf om samen de beste oplossing uit te werken”, klinkt het.

Dakelementen

Een van de paradepaardjes in het UNILIN-gamma is zonder twijfel het ECÔON-systeem. Dit bestaat uit op maat gemaakte panelen die isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking combineren in één kwalitatief en performant all-in-onebouwconcept. “Met de ECÔON-dakelementen bouw je het dak van de toekomst”, klinkt het resoluut. “Het ECÔON-systeem is in de eerste plaats een uiterst energie-efficiënte oplossing, met een laag E-peil tot gevolg. Het koppelt die energetische performantie bovendien aan een uitstekende brandwerendheid en sterke akoestische prestaties. De op maat gemaakte ECÔON-dakelementen kunnen zowel functioneel als esthetisch afgewerkt worden. Tot slot bieden we onze klanten de keuze uit een groep gecertificeerde dakexperts om hen een perfecte plaatsing te garanderen. Kwaliteit verzekerd!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details