Platform voor de bouw
Platte daken volgens de regels van de kunst
Roofworkx biedt een breed scala aan diensten aan op het vlak van dakdichtingswerken.

Platte daken volgens de regels van de kunst

Een stevig en betrouwbaar dak is cruciaal voor het comfort en de veiligheid van een woning. Bij gebouwen met platte daken speelt een effectieve dakafdichting een sleutelrol.

Roofworkx is een toonaangevend bedrijf op het gebied van dichtingswerken voor platte daken en heeft ondertussen een uitstekende reputatie opgebouwd. Er zijn heel wat redenen waarom de erkende Soprema-installateur de eerste keuze is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige dakdichtingsoplossingen.

Ervaring en expertise

Het bedrijf uit Zwevegem heeft al meer dan tien jaar ervaring op de teller staan. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met een diepgaande kennis van diverse daksystemen en materialen. Ze begrijpen de unieke uitdagingen van platte daken en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden voor elk project.

Het team werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Roofworkx staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruikt alleen hoogwaardige materialen – mét ATG-certificaat – en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat het platte dak bestand is tegen de tand des tijds én de elementen. Dit betekent minder onderhoud en lagere kosten op lange termijn.

Breed scala aan diensten

Roofworkx biedt een breed scala aan diensten op het gebied van dakdichtingswerken aan, waaronder het plaatsen van nieuwe daken, het herstellen van lekkages, het vervangen van oude dakbedekking en nog veel meer. Lichtkoepels? Geen probleem. Het bedrijf is een erkend Skylux-verdeler.

Klantgerichtheid

Elk project is uniek. Het team werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen. Dit resulteert in oplossingen die volledig aan de eisen van de klant voldoen. En ze vaak zelfs overtreffen!

Milieuvriendelijkheid

Roofworkx hecht veel waarde aan milieuvriendelijke dakdichtingsoplossingen. Het biedt ook groene opties aan, zoals vegetatiedaken en duurzame dakbedekkingen, die helpen bij het reduceren van de ecologische voetafdruk van gebouwen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details