Platform voor de bouw
Nieuws

Politie-, bewakings-, veiligheids- en urgentiediensten verzamelen in Kortrijk Xpo

info_0083-1024×768-1

9 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op 10, 11 & 12 mei 2022 verzamelen alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheids- en urgentieketen in Kortrijk Xpo voor de 27ste jaargang van INFOPOL I XPO112, vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten & rampenbestrijding.

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux. XPO112 heeft na 6 edities haar rol als contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen. Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie

INFOPOL I XPO112 is een uniek concept op meer dan 15.000m² beursoppervlakte, waarbij u als professional uit de sector kennis kan maken met een meer dan compleet marktoverzicht. De beurs is de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

Info en registratie voor gratis bezoek: www.infopol-xpo112.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details