Platform voor de bouw
Polyvalent ingenieursbureau met holistische aanpak
Aanleg van grondbuizen op Campus Kristus Koning in Brecht.

Polyvalent ingenieursbureau met holistische aanpak

Dankzij de gedrevenheid van de bestuurders en hun medewerkers is de onderneming geen onbekende in de bouwsector. Sterker nog: BOTEC is uitgegroeid tot een vaste waarde met een uitstekende reputatie.

BOTEC ontwerpt en coördineert de uitvoering van alle technische uitrustingen in gebouwen. Het ontwerpteam bedenkt op een creatieve manier – met toewijding en visie – de sanitaire installaties, elektrotechnische uitrusting, verwarming, verluchting en klimaatbeheersing, transportsystemen (onder andere liften), keukenuitrustingen, verdeelnetten van medische en industriële gassen en waar nodig ook speciale medische technieken en vaste medische uitrusting. Alle installaties voldoen steeds aan de bestaande en voortdurend veranderende wetgeving, zoals ze het best passen in de specifieke toepassing.

Bij de ontwikkeling van elk project streeft het BOTEC-team enerzijds naar rationeel gebruik van energie, water en grondstoffen in het kader van duurzaam bouwen en anderzijds naar zo laag mogelijke onderhouds- en beheerkosten. Deze aanpak versterkt de individuele betrokkenheid van alle deskundige medewerkers, die hun bekwaamheden onbeperkt willen ontplooien.

Als expert met een schat aan ervaring in de zorgsector wordt BOTEC regelmatig ingeschakeld voor allerhande nieuwbouw- en renovatieprojecten (woonzorgcentra voor bejaarden of andersvaliden, assistentiewoningen en ziekenhuizen). Ook andere nutsgebouwen (scholen, kinder- en jeugdaccommodaties, kantoren, industrie …) en collectieve woningbouw behoren tot het activiteitenpakket. Een eerlijk en persoonlijk contact met zowel de bouwheer en de architect als de aannemers staat centraal in de projectbenadering.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details