Platform voor de bouw
Nieuws

Q-BUS Architectenbureau gaat verder als CLVR

QBUS-wordt-CLVR
Luc Nizet, Kevin Coeymans, Dirk Driesmans en Marijn Degerickx (v.l.n.r.).

18 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Q-BUS Architectenbureau blijft dit jaar vernieuwen. Na de komst van twee nieuwe vennoten begin dit jaar, lanceren ze nu hun nieuwe naam: CLVR (uitgesproken als clever). “We willen onze knappe architectuur en ons deskundig team nog meer in the picture zetten.”

De naam CLVR is voor het B2B-architectenbureau niet uit de lucht gegrepen. Zo vertelt architect en medevennoot Marijn Degerickx “CLVR is een afgeleide van het woord clever, wat slim of knap betekent. Met deze naam willen we de twee facetten uitlichten die voor ons cruciaal zijn in goede architectuur: een slim, doordacht ontwerp dat er ook nog eens knap uitziet. Iets dat ook zeker voor onze doelgroepen – ondernemers, ontwikkelaars en overheden – heel belangrijk is. Die balans proberen we met ons team nauwgezet te bewaken.”

“We willen met deze naam verduidelijken dat we een eigen, doordachte aanpak hanteren om bouwplannen vorm te geven. Dat start met een gedetailleerd voorontwerp dat meteen rekening houdt met een pragmatisch en esthetisch eindresultaat. Daarbij zetten we onze knappe koppen aan het werk die elk project van dichtbij opvolgen. Op dat vlak willen we alle bouwpartners aansturen en onze klanten zo goed mogelijk ‘ontzorgen’.”

Nieuwe naam, dezelfde expertise

Senior-vennoot Dirk Driesmans vult aan: “Na meer dan dertig jaar door het leven te gaan als Q-BUS Architectenbureau was het tijd om een nieuwe stap te zetten in ons verhaal. Deze rebranding vormt het sluitstuk van de vernieuwingen die we dit jaar hebben doorgevoerd in ons bureau. Zo verwelkomden mede-vennoot Luc Nizet en ikzelf in maart van dit jaar Kevin Coeymans en Marijn Degerickx als nieuwe partners om samen verder te werken aan de toekomst van CLVR. Het doel: verder groeien, kwalitatieve ontwerpen creëren met oog voor innovatie, en langdurige samenwerkingen op poten zetten met collega’s, opdrachtgevers en bouwpartners.”

“Het mag duidelijk zijn: de meer dan dertig jaar expertise en ervaring die we opdeden onder de naam Q-BUS Architectenbureau zal binnen CLVR volledig tot zijn recht komen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details