Platform voor de bouw
Ramenperfectie in maatwerk en kwaliteit
Moeskops put uit jarenlange expertise in raamproductie en -installatie, wat resulteert in een diepgaande kennis.

Ramenperfectie in maatwerk en kwaliteit

Al tientallen jaren is Peter Moeskops bvba een gerenommeerde naam bij zowel aannemers als particulieren. De onderneming is gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ze heeft een onbetwiste reputatie opgebouwd dankzij haar hoogwaardige ramen, concurrerende prijzen en snelle levering. Bovendien beschikt ze over een uitgebreid assortiment om aan diverse behoeften te voldoen.

Het familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen en installeren van ramen, wat resulteert in een ver doorgedreven expertise. Hierdoor is het in staat om samen met zijn talloze klanten de optimale oplossing te vinden voor uiteenlopende projecten, variërend van particuliere woningen tot industriebouw en appartementencomplexen. Daarnaast zijn ze bij Peter Moeskops bvba bedreven in binnenbeglazing en beschikken ze over een eigen atelier waar ramen met uiterste zorg en precisie op maat worden samengesteld. Het eindresultaat is een perfect product en tevreden klanten. Dit jaar werden er dan ook een aantal mooie projecten gerealiseerd …

Peter Moeskops bvba plaatste alle ramen, deuren, profielen en aanverwanten in Bivelenhof.

Bivelenhof in Bilzen

Bivelenhof is een van de grootste woonontwikkelingen ooit in Bilzen en omstreken. De mix van woningen, bouwgronden en appartementen spreekt zowat iedereen aan. Maar liefst 40 % van het binnengebied is groenzone, aangekleed met speeltuinen, wandelpaden en zitbanken. Een extra troef is de aantrekkelijke groene omgeving van recreatiegebied De Katteberg, met haar imposante visvijvers en mooie wandelroutes.

Jelle Moeskops, zaakvoerder bij Peter Moeskops bvba: “We werden vanaf het prille begin betrokken bij de besprekingen van het Bivelenhof-project door aannemer Bouwbedrijf Janssen uit Mopertingen. We stonden in voor alle ramen, deuren, profielen en aanverwanten. Het speciale aan dit project was ongetwijfeld dat er vier architecten bij betrokken waren. Dat kwam er concreet op neer dat ze allemaal andere wensen en noden hadden. Dat kon gaan van verschillende kleuren tot krukken en materialen over het al dan niet plaatsen van screens op de ramen. Een zeer boeiend en vooral succesvol project.”

Moeskops opteerde bij project ‘Charon’ voor aluminium profielen van Aliplast (Star75) en voor VG500-schuifdeuren.

Maarten in Mechelen

De voormalige campus van AZ Sint-Maarten aan de Leopoldstraat in Mechelen werd gesloopt om plaats te maken voor een geheel nieuwe woonwijk, genaamd ‘Maarten’. Deze woonbuurt bevindt zich tussen het treinstation, de vesten en de vaart. Ze bestaat uit nieuwe appartementen, woningen en winkel- en kantoorruimtes. Naast dit alles werden ook een openbaar park en een leefstraat gecreëerd.

Jelle Moeskops: “We installeerden al heel wat ramen voor Democo Group. Denk bijvoorbeeld aan de Mahatma Gandhiwijk in Mechelen en The Residence in Antwerpen. Voor het hotel van het Maarten-project hebben we heel veel dezelfde types ramen geplaatst, behalve op het gelijkvloers en het portaal. Daar weken we iets af van de standaardramen. We waren in de mogelijkheid om verdiep per verdiep af te werken. Telkens in één vlotte beweging. Voor in totaal vierhonderd ramen.”

Bivelenhof is een van de grootste woonontwikkelingen ooit in Bilzen en omstreken.

Charon in Lier

Via het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) ‘Charon’ werd een oude industriële site in Lier omgevormd tot een nieuw stedelijk woongebied. Verspreid over de ganse site werden in verschillende fases ongeveer 170 woningen, inclusief de reeds bestaande woningen, gebouwd. Een deel ervan kreeg zijn bestemming in de vorm van appartementen en ongeveer 40 % werd kwalitatieve grondgebonden eengezinswoningen met minimaal drie slaapkamers.

“Voor het Charon-project IV & V mochten we heel wat ramen plaatsen, waarvan een aantal met zonwerende screens. We opteerden voor aluminium profielen van Aliplast (Star75) en voor de VG500-schuifdeuren. Dit project verliep uiterst vlot. Alles stond netjes klaar toen we begonnen met de plaatsing en dan ben je natuurlijk in een mum van tijd rond”, besluit een tevreden Jelle Moeskops.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details