Platform voor de bouw

Realty 2022 – Vastgoedbeurs met ambitieus en optimistisch programma

Inspirerende voorbeelden, actuele topics en nieuwe trends: Realty 2022, de grootste vastgoedbeurs van België, is klaar voor een spectaculaire 14e editie met als thema “Inspiring Cities: Breathing, Living, Working”. Afspraak op 20 en 21 september in Gare Maritime aan Tour & Taxis (Brussel).

Op 20 en 21 september 2022 verwelkomt Realty de hele vastgoedsector met een ambitieus programma van meer dan 20 conferenties en rondetafelgesprekken in de Gare Maritime. Een van de hoogtepunten wordt de keynote van vicepremier en minister van Financiën Vincent Van Peteghem, die de beurs opent met een toespraak. Overheidsdiensten, architecten, experten uit de academische wereld, vastgoedmakelaars en -ontwikkelaars, investeerders en ondernemers – in het bijzonder uit de PropTech-sector… zullen innovatieve en inspirerende ideeën uitwisselen om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de sector.  

Programma met inspirerende voorbeelden en actuele thema’s 

Gedurende twee dagen komt een breed scala aan onderwerpen – een bron van inspiratie en stof tot nadenken – aan bod op Realty. De bedoeling is om een optimistische kijk op de sector en zijn toekomst te werpen en tegelijk oplossingen aan te reiken.  

 De conferenties gaan over: 

De sprekers, zowel uit de publieke als uit de private sector, zullen tijdens de verschillende conferenties de veranderingen, de risico’s maar vooral ook de opportuniteiten voor de sector in de kijker zetten. In de “Co-Living Room”, een speciale ruimte voor informele ontmoetingen en uitwisselingen, zullen ook academici, start-ups en ondernemers hun ideeën en onderzoek kunnen presenteren. Ze bieden interessante oplossingen om de actuele uitdagingen op een constructieve manier aan te pakken. 

“De fundamenten waarop het Realty-team het programma met conferenties en evenementen afstemt zijn: kwaliteit, relevantie en samenwerking met deskundigen. Wij hebben een optimistische kijk op de sector en op zijn vermogen om te reageren op maatschappelijke uitdagingen. Deze visie willen we delen met de vastgoedgemeenschap,” zegt Nele Verhaeren. “Voor deze 14e editie wilden we nog meer aandacht besteden aan de bezoekerservaring. Wij willen deze ervaring uitbreiden, ook na de top, want Realty zal het hele jaar door inhoud blijven delen via nieuwsbrieven, evenementen en op sociale media.” 

Journalisten kunnen zich inschrijven voor de Realty-beurs of een interview aanvragen met Nele Verhaeren of een van de moderatoren en/of sprekers uit het programma door een e-mail te sturen naar Anne-Gaëlle Solé. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details