Platform voor de bouw
Producten

Remeha introduceert nieuwe compacte gaswandketel Tzerra Ace

remeha-tzerra

12 februari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en commerciële verwarmingsoplossingen, introduceert een nieuwe verwarmingsketel voor de huishoudelijke markt: de Remeha Tzerra Ace. Deze condenserende gaswandketel is uitgerust met het elektronicaplatform eSmart Inside waardoor de ketel voorbereid is op een ‘connected’ omgeving.

Gebruiksvriendelijk
Met de Tzerra Ace heeft Remeha een update klaar voor de populaire Tzerra. De nieuwe Tzerra Ace is dankzij zijn innovatieve, modulaire opbouw bijzonder compact (37 x 65 x 27cm). De ketel neemt weinig ruimte in en kan bijna overal in huis geplaatst worden. Zelfs in een keukenkast!

De gaswandketel is uitgerust met een bedieningspaneel met een overzichtelijk verlicht display. Verder beschikt de Tzerra over een nieuw elektronica platform en is er een directe verbinding met de eTwist thermostaat en de eTwist app. Hiermee kan je de ketel ook vanop afstand beheren.

Hybrid Ready
Gas is in vele woningen niet meer de enige energiebron. Steeds meer particulieren installeren een zonneboiler of een warmtepomp om warmte op te wekken. De Tzerra Ace is daarom hybrid ready en standaard voorbereid op deze duur¬zame technieken. Er is een geïntegreerde zonneboilerregeling en je kan de Tzerra Ace ook koppelen met een warmtepomp, en zo dus omvormen tot een hybride systeem. Dat kan direct bij de installatie of in een later stadium.

Eenvoudige opbouw en installatie
De ketel weegt heel weinig waardoor hij zeer installatie- en servicevriendelijk is.
Bovendien beschikt de ketel over een apart montageframe dat de plaatsing vergemakkelijkt. De Remeha Tzerra Ace is opgebouwd uit 5 modules. Bij een eventuele storing (waaruit zou blijken dat een onderdeel niet voldoet aan de strenge Remeha-eisen) kan de module snel vervangen worden en kan de ketel heel snel de werking hervatten, zonder dat de eigenaar dagen in de koude moet zitten.

Modellen en beschikbaarheid
Van de Tzerra Ace zijn er vijf uitvoeringen beschikbaar die zorgen voor verwarming en instant sanitair warm water: 24/28c, 35/40c, 15s, 25s en 35s

De Tzerra Ace is vanaf februari beschikbaar via de groothandel. Dankzij een zeer scherpe prijszetting is deze ketel een mooi en betaalbaar instapmodel.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details