Roval-RenoTrim® is de ideale aluminium daktrim voor dakrenovatie
00:44
19-12-2018

Roval-RenoTrim® is de ideale aluminium daktrim voor dakrenovatie

Met de ontwikkeling van de Roval-RenoTrim® van Roval Aluminium, dochter van Reynaers Aluminium, is het niet nodig om de bestaande daktrim te vervangen. Want de aluminium Roval-RenoTrim® is eenvoudig over de bestaande daktrim heen te schuiven. Roval heeft de RenoTrim® speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Roval Renotrim explosie kopiëren

Duurzaam, tijd- en kostenbesparend
De RenoTrim® wordt toegepast in situaties waarin de bestaande daktrim zijn beste tijd gehad heeft en aan vervanging toe is. Daarvoor heeft Roval met de RenoTrim® nu een zeer praktische, tijd- en kostenbesparende oplossing voor ontwikkeld. In de meeste gevallen dient de daktrim geheel of gedeeltelijk te worden verwijderd. Dat is bij de aluminium RenoTrim® niet nodig. De bestaande daktrim kan gewoon blijven zitten, omdat de RenoTrim® hier eenvoudig overheen kan worden geschoven.

Sloop en herstelwerkzaamheden niet meer nodig
Ook de bitumen of kunststof daklaag hoeft niet te worden verwijderd, waardoor sloopwerkzaamheden geminimaliseerd worden of zelfs geheel niet nodig zijn. Sloopafval hoeft daardoor niet te worden afgevoerd en dat is ook nog eens goedkoper. De veiligheid wordt ook vergoot; de dakwerker heeft immers minder werk te verrichten, waardoor het risico op valgevaar afneemt.

Snelle montage
Al deze voordelen maken de Roval RenoTrim® een van de meest duurzame en milieuvriendelijke dakranden voor renovatiedoeleinden in de markt. De montage is dankzij het unieke en innovatieve schuifsysteem in een handomdraai gebeurd.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan Vlaanderen partners

VELUX Awards 2018NEW SHOWROOM 029 kopiëren