Platform voor de bouw
Safety first bij Tarzan & Jane

Safety first bij Tarzan & Jane

Onlangs opende in Heusden-Zolder Tarzan & Jane, de grootste binnen- en buitenspeeltuin van de Benelux. Het complex is uitgerust met de meest betrouwbare en innovatieve technologie op het vlak van brandbeveiliging, alarmsystemen, elektriciteit, verlichting en databekabeling.

Maris

Als grootste binnen- en buitenspeeltuin van de Benelux beschikt Tarzan & Jane over 11.000 m² extra speelterrein in de openlucht.

 

Naast 4.000 m² vloeroppervlakte, een peuterzone, een indoor blacklight-minigolf, een game room, een selfservice voor eten en drinken, een afzonderlijke brasserie en 11.000 m² extra speelterrein in de openlucht beschikt deze (binnen)speeltuin ook over een sterk staaltje technieken. Zo is Tarzan & Jane uitgerust met de meest betrouwbare en innovatieve technologie inzake brandbeveiliging, alarmsystemen, elektriciteit, verlichting en databekabeling. Daarnaast werd er ook camerabewaking geplaatst. Elektrotechnisch installatiebedrijf Maris uit Heusden-Zolder stond in voor de totaalinrichting van de elektrotechnieken en beveiliging. “Het is net die veelzijdigheid waar Maris in uitblinkt”, zegt projectleider Jurgen Swerts. “Bij Tarzan & Jane hebben we ook de volledige studie opgemaakt. Een speeltuin van deze orde blijft uniek, maar dankzij onze ervaring met grootschalige projecten in diverse sectoren was dit een kolfje naar onze hand.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details