Platform voor de bouw
Samen streven naar duurzame schoonheid

Samen streven naar duurzame schoonheid

Alleen zo kunnen klanten levenslang genieten van architecturale realisaties. “Samen met ons kan je projecten die tijdloze kracht geven”, benadrukt Reynaers Aluminium. 

Manhattan in Brussel. (Beeld: Jaspers-Eyers Architects, Philippe van Gelooven)

“Onze hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium inspireren op talloze manieren en doorstaan moeiteloos de tand des tijds”, klinkt het bij Reynaers Aluminium. “Omdat duurzaamheid bovenal een toekomstverhaal is, blijven we ook volop innoveren met het oog op blijvend woonplezier in de toekomst. We geloven sterk in de kracht van duurzame relaties. We luisteren aandachtig naar de wensen van de klant, delen onze kennis en ontwikkelen mee oplossingen op maat. We gaan in al onze samenwerkingen voor het mooiste, meest duurzame resultaat. Want samen doen we het altijd beter. 

Zowel standaardoplossingen als maatwerk

Als onderdeel van de Reynaers-groep profileert Reynaers Aluminium zich als een toonaangevende specialist in de ontwikkeling, de verdeling en de verkoop van innovatieve en duurzame architecturale oplossingen op basis van aluminium. Het aanbod bestaat uit een brede waaier aan raam- en deursystemen, gordijngevels, schuifsystemen en veranda’s. “Naast het uitgebreide assortiment standaardoplossingen ontwikkelen we ook oplossingen op maat van de individuele klant of het individuele project”, benadrukt Reynaers Aluminium.

Scheldezicht Nieuw Zuid in Antwerpen. (Beeld: BRUT Architecture, Steven Neyrinck)

Together for better

Reynaers Aluminium werd in 1965 opgericht, biedt momenteel werk aan meer dan 2400 mensen in meer dan veertig landen en exporteert zijn producten naar meer dan zeventig landen, verspreid over vijf continenten. De onderneming dankt haar succes ook aan de nauwe samenwerking met vijfduizend partnerfabrikanten, -architecten en -projectontwikkelaars wereldwijd. “Die unieke samenwerking vatten we ook in ons motto: ‘Together for better’. Op de Reynaers Campus delen we volop kennis en ervaring met architecten, fabrikanten, aannemers en andere partners uit de bouwsector. We inspireren hen ook met nieuwe technologieën. Naast het Technology, Training & Automation Centre is op de Reynaers Campus ook een Experience Centre gevestigd, waar alle geïnteresseerden toekomstige gebouwen kunnen ontdekken in onze virtual reality-ruimte Avalon.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details