Platform voor de bouw
Sapa zal op Batibouw zijn nieuwe aluminium schrijnwerkoplossingen voor gevels, deuren en ramen voorstellen

Sapa zal op Batibouw zijn nieuwe aluminium schrijnwerkoplossingen voor gevels, deuren en ramen voorstellen

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal aanwezig zijn op Batibouw in Brussel van 21 februari tot en met 3 maart.

Naast de vele verrassingen van de “Spiegelpaleis”-stand van het merk Sapa, kunnen bezoekers ook nieuwe oplossingen ontdekken die voldoen aan de isolatievoorschriften. De systemen zijn altijd eenvoudig te monteren om het leven van de bouwprofessionals eenvoudiger te maken.

Batibouw is een erg belangrijk evenement op het gebied van bouwen en wonen. Het is de perfecte gelegenheid voor Sapa om de “Confort Smartline”, het gloednieuwe schuifraam uit hoogwaardig aluminium, onder de aandacht van bouwprofessionals te brengen. Tegenwoordig zijn bouwprofessionals altijd op zoek naar oplossingen die eenvoudiger te monteren zijn, want zo kunnen werfleiders tijd besparen en hun bouwprocessen steeds meer optimaliseren. Het “Confort Smartline”-aanbod is hier perfect voor omdat het gewicht van de deuren geoptimaliseerd is. Het hefmechanisme kan elementen tot 330 kg dragen, terwijl dat bij een schuifraam 250 kg is.

Sapa

Wij weten dat problemen rond de inbouw van elementen op een werf de eerste zorg is voor de opzichters van bouwwerken, en daarom, maar ook voor architecten die gezonde leefruimtes willen creëren met een uniek design, heeft Sapa het “Ligna”-ramenassortiment. Dankzij de referenties “Avantis 70 Ligna”, “Avantis 70 Ligna Industrial” en “Avantis 70 Ligna vlak”, wordt het mogelijk om een perfecte harmonie te creëren tussen een landelijke of industriële bouwstijl. Verder zijn de “Ligna”-ramen ideaal voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Een andere factor die van belang is bij het uitkiezen van de bouwmaterialen is isolatie. Steeds meer bouwbedrijven en architectenbureaus wenden zich tot bedrijven die isolatiesystemen aanbieden die aanzienlijke energiebesparingen zullen opleveren.

Precies daarom heeft Sapa het “Confort Smartline”-schuifraam ontworpen die dankzij het innovatieve design perfect voldoet aan het bouwreglement dat bepaalt dat de isolatiewaarde minder dan 1,5 W/m²K moet zijn. Nu we het toch over thermische waarden hebben, het “Confort Smartline”-raam heeft een luchtdichtheid volgens EN12207-categorie 4.

De oplossing “Avantis 95SI” is een ander voorbeeld binnen hetzelfde gebied dat zich aanpast aan de behoeften van bouwprofessionals. Dankzij het innovatieve systeem van aluminium profielen, kunnen deze ramen een Uw-waarde van 1,3 W / m²K behalen met de standaard dubbele beglazing (Ug = 1,0). De oplossing “Avantis 95 paneeldeur” heeft een constructie- en inbouwdiepte van 95 mm. De dikte van het deurpaneel zelf is 90 mm. In dit systeem is de EN12207-luchtdichtheidsklasse 4 en de EN12210-windbestdendigheidsklasse C4. Het geheel heeft een optimaal veiligheids- en weerstandssysteem tegen breuken.

Sapa

Bij Sapa weten we dat labels meer vertrouwen creëren bij het uitkiezen van een energiebesparend isolatiesysteem, en daarom zetten we ons elke dag opnieuw in om te weten te komen hoe wij beter kunnen voldoen aan de vereisten van de talloze organismen die dit soort van onderscheidingen uitreiken. Omdat de oplossing “Confort 160” de milieu-impact kan verminderen, heeft het het Zwitserse MINERGIE-label gekregen. Dit aluminium schuifraam van Sapa is een fantastische kans voor alle bouwprofessionals of bouwers die op zoek zijn naar een oplossing die perfect past binnen deze dynamiek van milieubescherming. Dit raam heeft een constructiediepte van 160 mm en een maximale beglazingsdikte van 53 mm. Het raam “Confort 160” heeft een uiterst efficiënte thermische onderbreking. Een waaier van oplossingen: schuif, hef-schuif, monorail, duorail en 3-rail.

Bovendien krijgen de bezoekers van de “Spiegelpaleis”-stand ook de mogelijkheid om al deze verschillende opties in virtual reality te ontdekken. De experts van het merk zullen architecten die dat willen trakteren op een absoluut unieke ervaring: zij kunnen zichzelf laten onderdompelen in het Sapa-universum met behulp van een virtual reality-bril.

Sapa Sapa Sapa

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details