Platform voor de bouw
Toegangscontrole

Scherpe prijs-prestatieverhouding in belangrijke groeimarkt

De Secure Controller is aantrekkelijk voor grotere projecten in de residentiële en commerciële sector.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | Siedle

5 juli 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Toegangscontrole is een steeds belangrijkere groeimarkt aan het worden. Want waar professionele toegangscontrole in het verleden enkel in bedrijven werd toegepast, stijgt de vraag naar een veilige toegang tot privéwoningen alsmaar sneller. Dat weet Siedle als geen ander. S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG is in Duitsland en heel Europa namelijk nog steeds een van de toonaangevende fabrikanten van gebouwcommunicatietechniek.

Wim Brusselaers, General Manager bij Siedle Benelux: “Om ook de toon te zetten voor residentiële en commerciële gebouwen ontwikkelden we Siedle Secure, de nieuwe productfamilie voor toegangscontrole. De krachtige systeembesturingscentrale voor toegangscontrole in woningen en bedrijfs-gebouwen is bijzonder gebruiksvriendelijk en zet de prijs-prestatieverhouding in de sector op scherp.”

Het systeem biedt bijna onbeperkte capaciteiten voor gebruikers en toegangsprofielen.

Alles web-based

De Siedle Secure Controller kan maximaal acht deuren (met bedrading) en tot 64 offline deursloten (bijvoorbeeld hotelkamerdeuren) bedienen. Meer deuren integreren? Zelfs op verschillende bouwlocaties? Geen probleem, er kunnen tot 64 controllers rechtstreeks met elkaar verbonden worden. Siedle-toegangscontrole werkt bovendien systeemonafhankelijk.  

De Secure Controller biedt state of the art beveiligingsstandaarden en technologie en bijna onbeperkte capaciteiten voor gebruikers en toegangsprofielen. Dit maakt de controller ook aantrekkelijk voor grotere projecten in de residentiële en commerciële sector. Met de controller kunnen alle openings-, sluit- en andere schakelmechanismen – bijvoorbeeld voor het traplicht – evenals tot duizend toegangs- en tijdprofielen en vrijwel elk aantal gebruikers bediend en beheerd worden.

De Siedle Secure Controller kan zonder specifieke vakkennis in bedrijf genomen en geconfigureerd worden. Dit wordt gewaarborgd door het web-based hulpprogramma, de Wizard. In combinatie met de duidelijke gebruikersinterface is de installatie zeer eenvoudig, snel en veilig. De controller is in een paar stappen klaar voor gebruik. De administratie verloopt ook helemaal online en kan via de Secure Cloud-server van om het even waar beheerd worden.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details