Platform voor de bouw
Jaarboek

Schildersbedrijf blikt terug op geslaagd 2022

Zilverkwartier
Zilverkwartier in Antwerpen.

Tekst | Kris Vandekerckhove, Siloc

Beeld | Siloc

7 maart 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Schildersbedrijf Siloc verzorgt al 35 jaar alle mogelijke binnen- en buitenschilderwerken in heel België. Het doet dat samen met een gewaardeerd team van gemotiveerde en ervaren medewerkers die professioneel én verzorgd te werk gaan. Altijd volgens de kernwaarden van het bedrijf uit Merksem: kwaliteit, service en stiptheid!

Hippodroom in Laken.

Siloc werd in 1987 opgericht door Denis Van Look. Hij startte het bedrijf met één werknemer. Ondertussen werd de firma uitgebouwd tot een middelgrote onderneming met een vijftigtal vakmensen. Tot het cliënteel behoren aannemers, architecten, openbare besturen, woonzorgcentra en ziekenhuizen. Zo werden al heel wat prestigieuze projecten gerealiseerd. Siloc staat dan ook garant voor een vakkundige uitvoering van alle schilderwerken.

Woonzorgcentrum Eksterlaer in Deurne.

Gebouw in de juiste handen

Denis Van Look, zaakvoerder bij Siloc: “Professionaliteit, grondige vakkennis en constante werfopvolging blijven de hoofdingrediënten van Siloc. Ondanks de steeds toenemende energie- en loonkosten slagen we er toch in om onze prijzen concurrentieel te houden. Dit alles is uiteraard alleen mogelijk met een gemotiveerd team, zowel op de werf als in ons kantoor en magazijn. Ook de goede samenwerking met onze verschillende fabrikanten en leveranciers – voor leveringen en technische ondersteuning – draagt bij tot dit succes.”

LEFT in Antwerpen.

Geslaagd 2022

Schildersbedrijf Siloc kan terugkijken op een bijzonder geslaagd 2022. De 35-jarige onderneming uit Merksem nabij Antwerpen verwezenlijkte opnieuw talrijke prachtige projecten. De absolute blikvangers op de referentielijst dit jaar zijn de Hippodroom in Laken, Woonpark Jos Van Geellaan in Deurne, het Zilverkwartier en de LEFT-appartementen in Antwerpen én Crosspoint in Namen. Ook toonaangevende realisaties zoals Park op den Berg in Heist-op-den-Berg en de Topsportschool in Wilrijk mogen zeker niet over het hoofd gezien worden. “Bovendien hebben we ook verschillende andere mooie projecten op ons palmares. Denk aan woonzorgcentrum Eksterlaer in Deurne, om er maar één te noemen. Welke projecten Siloc ook uitvoert, we blijven steeds trouw aan onze kernwaarden: kwaliteit, service en stiptheid”, besluit Denis Van Look.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details