Platform voor de bouw
Nieuws

Sebastien Montaufraix is verkozen tot de Jonge Vlaamse Aannemer 2022

Schermafbeelding-2022-10-14-om-10.37.21

14 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Sebastien Montaufraix (23) is op donderdagavond 13 oktober 2022 in het Brusselse Maison de la Poste uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2022. Sebastien is medezaakvoerder van Be Smart Energy in Aalter. ‘Dit is een mooie erkenning. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vader die Be Smart Energy heeft opgericht.’

Embuild Vlaanderen (tot 1 september gekend als Vlaamse Confederatie Bouw) stelde op donderdagavond 13 oktober zijn visierapport ‘Op weg naar een klimaatneutrale Vlaamse bouw’ voor in Maison de la Poste.

Traditioneel huldigt Embuild Vlaanderen die avond ook 5 Jonge Vlaamse Aannemers; één per Vlaamse provincie. Voor Oost-Vlaanderen werd Sebastien Montaufraix verkozen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2022.

‘Ik zie deze award niet louter als een persoonlijke award. Dit is een bekroning voor het harde werk door ons team en onze onderaannemers’

Sebastien Montaufraix

Embuild Oost-Vlaanderen nomineerde dit jaar de 23-jarige Sebastien Montaufraix als Jonge Vlaamse Aannemer 2022. Sebastien Montaufraix is, samen met zijn broer Arnaud, medezaakvoerder van Be Smart Energy.

‘Mijn broer en ik zijn een viertal jaar actief binnen het bedrijf dat mijn vader (Geert Montaufraix) heeft opgericht. Het spreekt voor zich dat deze award een heel mooie erkenning is. Niet alleen voor mij, maar zeker ook voor mijn vader die Be Smart Energy heeft opgericht. Ik zie deze award niet louter als een persoonlijke award. Dit is een bekroning voor het harde werk door ons team en onze onderaannemers’, klinkt het bij de 23-jarige.

Embuild Jong Oost-Vlaanderen
Sebastien Montaufraix werd door Embuild Oost-Vlaanderen naar voren geschoven omwille van zijn actieve rol binnen de beroepsvereniging. Sebastien is onder meer bestuurslid binnen Embuild Jong Oost-Vlaanderen; het jongerenplatform binnen Embuild Oost-Vlaanderen.

Cqur
Be Smart Energy is een echt familiebedrijf, met vader Geert en zonen Sebastien en Arnaud als medezaakvoerders. Het bedrijf uit Aalter biedt een breed assortiment aan algemene elektriciteitsoplossingen aan. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten en zowel voor particulieren, overheden en bedrijven. ‘Behalve de algemene elektriciteitswerken zetten we ook sterk in op alles wat met beveiliging en veiligheid te maken heeft. Denk aan alarmsystemen, toegangscontrole, branddetectie en camerabewaking. Deze activiteiten hebben we ondergebracht onder een aparte afdeling, met merknaam Cqur. Ik hou me vooral bezig met deze activiteit. De naam Cqur verwijst enerzijds naar alles wat we doen op het vlak van beveiliging – Cqur spreekt u uit als “secure” -, anderzijds verwijst het naar onze aanpak, die klanten omschrijven als secuur.’

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details