Platform voor de bouw
Signalisatie en wayfinding op maat

Signalisatie en wayfinding op maat

Het bedrijf is gespecialiseerd in alle vormen van signalisatie en wayfinding, met een specifieke focus op kwalitatief maatwerk. Zowel in als rond gebouwen. 

Signalisatie en wayfinding op maat van klanten, gebouwen en/of projecten, vervat in een totaalpakket van producten en diensten: dat is de corebusiness én de sterkte van Zeno Signmakers. De kmo uit Wilrijk plaatst niet enkel visuele communicatie, maar produceert ze ook. “We stoppen onze tijd en energie graag in signage-opdrachten en totaalconcepten waarbij kwaliteit, creativiteit en innovatie centraal staan. In dergelijke projecten maken we het verschil door een specifieke oplossing op maat te ontwikkelen. Indien gewenst, dragen we zelfs met veel plezier ons steentje bij aan het ontwerp”, zegt zaakvoerder Carlo Stalpaert. 

Zeno Signmakers werkt al bijna twintig jaar samen met (interieur)architecten, vormgevers en aannemers. De signalisatiespecialist is actief in de meest uiteenlopende sectoren. “Een van de meest tot de verbeelding sprekende projecten die we de laatste jaren hebben uitgevoerd, is het Havenhuis in Antwerpen, het iconische gebouw van Zaha Hadid. Daarbij hebben we het volledige traject voor onze rekening genomen: van ontwerp en studie tot en met productie en plaatsing”, legt Carlo Stalpaert uit. “Voorts stonden we in voor de wayfinding in het nieuwe Provinciehuis in Antwerpen, die ontworpen werd door het bureau Silo uit Nederland.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details