Platform voor de bouw
Silver Tower, Brussel | Vloer- en wandbekleding van a tot z
Voor de vloeren van het gelijkvloers is een 90×90-formaat gebruikt.

Silver Tower, Brussel | Vloer- en wandbekleding van a tot z

Voor de afwerking van de Silver Tower nam Ghelamco geen enkel risico. De investeringsmaatschappij deed een beroep op Atrio Flooring uit Laakdal, een vloerspecialist die een totaalservice garandeert. En dat bleek dé formule om binnen het vooropgestelde budget en de geplande deadline tot een hoogkwalitatief resultaat te komen. 

De vloer- en wandbekleding in de sanitaire ruimtes is uitgevoerd met 60×60-tegels.

Wat in 1998 begon als een eenmanszaak groeide uit tot een van de belangrijkste aanbieders van vloerbekleding in België. Dat succes heeft Atrio Flooring te danken aan een concept dat uniek is in de sector: alles gebeurt in eigen beheer. “We stellen zelf ons assortiment samen en gaan daarbij in de hele wereld op zoek naar jonge, frisse en trendy producten”, vertelt commercieel directeur Andries Schepers. “We volgen de trends op de voet en bezoeken topbeurzen. Al deze materialen importeren we zelf en presenteren we in onze ruime showroom. Verder ontzorgen we onze klanten graag door hen te assisteren bij de opmaak van offertes of plannen, meerprijscalculaties … Een grote troef is dat we desgewenst zelf de vloer(bekleding) plaatsen. Voor Ghelamco is dat altijd een doorslaggevend argument geweest om voor Atrio Flooring te kiezen. Het is dan ook de enige manier om kort op de bal te spelen én gegarandeerde kwaliteit te leveren.” 

Uitmuntende prijs-kwaliteit-designverhouding

Atrio Flooring is een ‘allround’ leverancier van vloerbekleding. Klanten kunnen er immers terecht voor tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl. “Ghelamco besliste om de vloeren van de Silver Tower in de gemene delen, de inkom, het sanitair en de liftsassen uitsluitend met tegels te bekleden”, vertelt Andries Schepers. “Een logische keuze die voortvloeide uit onderhoudsoverwegingen. Vandaar dat we de keramische tegels van ‘Blustyle by Cotto d’Este’ hebben voorgesteld. Deze kenmerken zich door een uitmuntende prijs-kwaliteit-designverhouding. Qua kleur werd er voor lichte, natuurlijke tinten en structuren geopteerd, wat ideaal is om een aangename en frisse sfeer te creëren. Voor de vloeren van het gelijkvloers is een 90×90-formaat gebruikt, terwijl de vloer- en wandbekleding in de sanitaire ruimtes met 60×60-tegels is uitgevoerd. Verder heeft onze maatwerkafdeling lavabotabletten in ‘Diresco Pure White’-composiet vervaardigd: een unieke witte tint die prachtig bij de gekozen tegels past. Bovendien is dit materiaal erg onderhoudsvriendelijk. Silver Tower was een opdracht die tegen de klok moest worden uitgevoerd en extra organisatorische inspanningen vergde om alles tijdig op zijn plaats te krijgen. Voor Ghelamco doen we echter graag wat extra moeite. We staan immers volledig achter hun slogan: ‘Gaat niet, bestaat niet’!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details