Platform voor de bouw
Thema's

Slimme systemen voor toegangscontrole

dormakaba_c-lever_air_157136-kopieren

8 september 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Rechten toekennen vanop afstand

Of het nu voor een kantoorgebouw, ziekenhuis, productieafdeling of winkel is: als eigenaar van een gebouw weet je graag wie er binnen en buiten loopt. Liefst zonder gedoe met kabels en met de flexibiliteit om de toegangscontrole zelf aan te passen. Vanop afstand en eenvoudig als het even kan. Met exivo en evolo smart beschikt dormakaba over twee innovatieve oplossingen.

In 2015 bundelden Dorma en Kaba hun krachten. Samen staan ze voor 150 jaar ervaring inzake veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het maakt van dormakaba een allroundpartner voor toegangsoplossingen en -beveiliging van gebouwen en ruimtes, zowel voor particulieren als voor professionals. “Met exivo en evolo smart bieden we twee toegangscontrole-oplossingen aan die je volledig vanop afstand beheert en bedient. Het gebruiksgemak dat de hedendaagse professional nodig heeft”, zegt marketingverantwoordelijke Antony Vandeplas.

“Met exivo en evolo smart bieden we twee toegangscontroleoplossingen aan die je volledig vanop afstand beheert en bedient”, zegt Antony Vandeplas.

 

Instant flexibiliteit

Een coworkingspace met wisselende bezetting of een technieker die een klus komt uitvoeren wanneer je er zelf niet bent: twee scenario’s waarbij exivo een ideaal systeem is. Via de cloud geef je bezoekers toegang. Ze krijgen een code op hun mobiele telefoon waarmee ze de deur ontgrendelen. “Je kan exivo
bijvoorbeeld koppelen aan een online reservatiesysteem dat automatisch codes uitstuurt. Of je kan op het moment zelf een code bezorgen aan je bezoeker. Zonder eigen software te moeten installeren”, vult Antony aan.

Mobiele toegang

Wie eerder een vaste groep mensen toegang moet verlenen, vindt zowel in evolo smart als in exivo een geschikt alternatief. Via een app op hun smartphone krijgen de geregistreerde gebruikers toegang. Je past de rechten voor elk gebouw of elke ruimte gemakkelijk zelf aan. Indien je een voorkeur hebt voor een systeem met kaarten of badges kan dat natuurlijk ook. “Onze partners en dormakaba zorgen steeds voor een installatie op maat van de beheerder en de gebruikers.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details