Platform voor de bouw
Nieuws

Specialist in veilig parkeerverkeer

park-ride-3_0001

Tekst | Koen Mortelmans & Els Jonckheere

Beeld | Group Beyers

23 april 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In het gebouw in de wijk Luchtbal neemt Beyers bovendien de belijning en de andere markeringen op het vloeroppervlak op zich.

“Wayfinding omvat zowel de voetgangersoriëntatie als de begeleiding van de wagens naar een vrije parkeerplaats op één van de acht parkeerlagen, de in- en uitritten, de noodsignalisatie en schilderwerken op de kolommen,” zegt projectverantwoordelijke Joeri Geukens. “Verder behelst dit project de montage van het P+R Logo tegen de gevel, net onder de dakverdieping, en het plaatsen van onder meer snelheidsremmers, en hoogtebegrenzingslatten.” 

De signalisatie geeft de parkeergebouwen een hedendaagse uitstraling.

Group Beyers legt zich toe op aanrijdbeveiliging, belijning en signalisatie. Het zijn drie specialiteiten die in de Antwerpse park & ride-gebouwen aan bod komen. “Door de omvang en de overlappende uitvoeringsperiodes van de drie bouwplaatsen vormen deze opdrachten een indrukwekkende uitdaging op het vlak van uitvoering, productiecapaciteit, planning en logistiek”, aldus Joeri Geukens. “Op zo’n manier mogen meewerken aan het Oosterweelproject is dan ook niet alleen een mooie referentie, maar eveneens een beloning voor de werken die we de voorbije tien jaar uitvoerden in kleine en grote parkings.”

Om de klant een totaalpakket te kunnen aanbieden, sloot Group Beyers onlangs een partnership met Smart Parking Solutions. “Op die manier kunnen we elke gedateerde parking omtoveren tot een hypermoderne slimme parkeer hotspot”, legt Joeri Geukens uit. “Elektrische laadstations, verkeersbegeleiding, LED-sturing, automatische nummerplaatherkenning, capacity management, toegangscontrole, contactloze betaling, …: we kunnen het nu allemaal aan-bieden als totaal- of geïntegreerde oplossing. We geloven sterk in deze nieuwe technologieën omdat ze zowel voor gebruikers als exploitanten voordelen bieden. Enerzijds kunnen chauffeurs slim, gemakkelijk en elektrisch parkeren. Anderzijds kunnen onze klanten efficiënter werken en hun operationele kosten verlagen. Als kers op de taart zijn het allemaal oplossingen die op één of andere manier hun steentje bijdragen aan het duurzaamheidsverhaal.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details