Aartselaar Sportcentrum
01:59
14-09-2018

Sporten in een complex met toegevoegde waarde

De inwoners van Aartselaar hebben sinds kort alle mogelijkheden om aan hun conditie te werken. Het gemeentebestuur besloot de bestaande cafetaria en kleedruimtes van de sportvelden immers te vervangen door een gloednieuw sportcomplex. Openheid en beweging staan centraal in het ontwerp van ’t Sportzicht, dat zwaar inzet op een optimale interactie met de sportterreinen.

Aartselaar SportcentrumDe knusse inkomhal verwelkomt de sporters op een aangename manier.

De locatie werd behouden, maar vervangen door een nieuwbouw in een andere vorm. hvh-architecten werkte immers een ontwerp uit met een gelijkvloers grondplan in kruisvorm. “Op die manier ontstaan er drie belangrijke routes”, legt architect Koen

Bouwen aan Vlaanderen partners

Jonckheere ir-architectenVliegtuigen spotten in mooi kader