Platform voor de bouw
Sprinklerspecialist met oog voor detail

Sprinklerspecialist met oog voor detail

Emmery Fire nv is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in automatische brandbeveiliging voor de bouw en industrie. “Onze filosofie is een logische vormgeving van complete en effectieve brand- en veiligheidsbescherming”, klinkt het. 

Emmery Fire is een gerenommeerde firma met vijftien vaste medewerkers en tien tot twintig vaste onderaannemers. De onderneming is, na lange tijd in Hoboken gevestigd te zijn geweest, in 2018 verhuisd naar Malle. Gezien de ontwikkelingen in de branche, worden moderne vernieuwingen en verbeteringen van de systemen en hun componenten op de voet gevolgd door een intern proces van onderzoek, ontwikkeling en testen van installaties.

De firma is en blijft na al die jaren zeer ambitieus. “We streven naar persoonlijk contact met onze klanten, met de bedoeling om ze qua brandveiligheid volledig te ontzorgen. Veel van onze klanten zijn dan ook al meer dan twintig jaar aan de firma verbonden. De komende jaren willen we dit verderzetten en optimaliseren. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe projectleiders, monteurs en werfleiders, die ons team kunnen versterken.”  

“We bieden ook onderhoudscontracten op maat aan, waarbij we de nodige aandacht besteden aan de goede werking van onze systemen”, klinkt het bij Emmery Fire.

Dienstverlening 

Emmery Fire nv richt zich op sprinklersytemen. Daarnaast plaatst het ook brandhaspels, brandblussers, watertanks en schuiminstallaties. De corebusiness van Emmery Fire zijn projectwerken zoals distributiecentra, nieuwbouwrealisaties, kantoren, renovatieprojecten, enzovoort. Dat resulteert in een heleboel mooie referenties. Denk bijvoorbeeld aan de Delhaize in Ninove en ADPO in Kallo, maar ook vele andere projecten in en buiten Europa. 

“Onze firma biedt ook onderhoudscontracten op maat aan, waarbij we de nodige aandacht besteden aan de goede werking van onze systemen. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat de installaties te allen tijde perfect functioneren. Ons oog voor detail staat garant voor uitermate veilige, bluszekere systemen. Gezien onze jarenlange ervaring, beschikt de firma over een uitgebreide technische knowhow. Ons team gaat grote uitdagingen dan ook niet uit de weg en zal de komende jaren ambitieus blijven!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details