Platform voor de bouw
Stravers Torenkranen: scherpe prijs, snelle respons
Een kraan van Stravers in Amsterdam. Van Roey bouwt er twee woontorens.

Stravers Torenkranen: scherpe prijs, snelle respons

Bij Stravers Torenkranen koop of huur je ‘flat-top’-kranen van Terex en Comansa voor gewichten van 5 tot 50 ton. Hun sterktes? Een scherpe prijs, goede bereikbaarheid en snelle respons.

Bij grote bouwwerken is een kraan bepalend voor de timing en het budget van de werken. Valt zo’n kraan uit en is je bouwteam technisch werkloos? Dan verlies je tienduizenden euro’s per uur dat die kraan niet draait. Als aannemer win je dus het meest bij een goede bouwkraan. En loopt er toch iets mis? Dan wil je direct een technisch team ter plaatse dat de downtime tot het strikte minimum beperkt. Precies dat zijn de troeven van Stravers Torenkranen. Accountmanager Pieter van Dam: “We investeren voortdurend in de modernisering van onze kranenvloot. En we zetten in op bereikbaarheid: bij storingen hoeven klanten maar een belletje te geven en onze technicus is al onderweg.”

Torenkraan op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten.

Kranen voor Van Roey

Een van de trouwe klanten van Stravers Torenkranen sinds 2012 is bouwbedrijf Van Roey. Stravers leverde voor hen onder andere kranen voor de bouw van de bibliotheek in Aalst, het sportcentrum voor The British School of Brussels en het bezoekerscentrum op de Amerikaanse Begraafplaats in het Nederlandse Margraten. Van Roey bouwt op dit moment twee woontorens voor project SPOT in Amsterdam. Ook daar vind je twee torenkranen van Stravers Torenkranen terug. Kyo De Fraeye, projectdirecteur bij Van Roey: “Stravers slaagt erin om een scherpe prijs te combineren met een goede bereikbaarheid. Ze durven ook gerust de lastigere klussen aan. Zo zijn de bouwomstandigheden niet altijd evident. Stravers denkt bij elk project mee over welke kraan op die plaats en voor die opdracht de beste keuze is. En ze zijn bereid om the extra mile te gaan. Zo voerden we in Margraten op een bepaald moment 72 uur aan een stuk betonwerken uit. Stravers bracht speciaal voor die klus alle mogelijke reservestukken voor de kraan naar de werf. Zodat we direct weer operationeel zouden zijn, mocht de kraan stilvallen.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details