Platform voor de bouw
“Superslanke profielen bieden maximale daglichtinval en transparantie”

“Superslanke profielen bieden maximale daglichtinval en transparantie”

Het Forster Unico XS-profielsysteem zet een nieuwe maatstaf op het vlak van thermisch onderbroken stalen ramen en vaste wanden. Bovendien toont het aan dat een ultraslanke uitstraling, extra hoge isolatiewaarden en optimale akoestische eigenschappen wel degelijk hand in hand gaan.

Verdeler Dejond staat al jarenlang garant voor hoogstaande kwaliteit en ver doorgedreven innovatie. Daarvan is Forster Unico XS een exponent, want het systeem gooit niet alleen hoge ogen bij architecten, maar ook bij eindgebruikers in de utiliteits- en luxewoningbouw. “De superslanke profielen laten een maximale daglichtinval en transparantie toe”, klinkt het bij Dejond. “De aanzichtbreedte voor de vaste ramen bedraagt slechts 23 mm en voor opendraaiende elementen 55 mm. Extreem hoge statische waarden laten grote glasoppervlakken toe zonder dat de profielen extra verstevigd hoeven te worden. Het systeem voldoet bovendien aan de Europese normen prEn 14351-1 en EN 13830 en beantwoordt dus aan de CE-markering.

Extreem hoge statische waarden laten grote glasoppervlakken toe zonder dat de profielen extra verstevigd hoeven te worden.

 

Unieke eigenschappen

De slanke profielaanzichten combineren een knap architectonisch design, comfort en welbehagen met uitmuntende isolatiewaarden, die zowel op akoestisch als op thermisch gebied beantwoorden aan alle hedendaagse eisen. Tweevoudige en drievoudige beglazingen tot een dikte van 60 mm kunnen worden ingezet voor Uw-waarden tot 0.9 W/m²K, en voor vaste beglazing tot 0.8 W/m²K. Het systeem leent zich uitstekend tot beglazing met siliconen of rubberdichtingen, inclusief drainage en ventilatie, en tot de renovatie van oude gebouwen. Het raambeslag voor enkele en dubbele opendraaiende, draai-kiep- of kiepramen is volledig onzichtbaar.

De slanke profielaanzichten combineren een knap architectonisch design, comfort en welbehagen met uitmuntende isolatiewaarden.

 

100% recycleerbaar staal

Ook op het vlak van ecologie scoort Forster Unico XS goed. Het systeem bestaat volledig uit recycleerbaar staal en inox en bevat geen milieu-belastende kunststofisolatoren. De oppervlaktebehandeling bestaat uit moffelen of poederlakken, zonder temperatuurbeperking. Dit garandeert een optimale uitstraling.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details