Platform voor de bouw
Producten

Superslanke staalprofielen met tijdloze finesse

metal-framed-double-doors kopiëren
De karakteristieke finesse van de profielen maakt delicate constructies met een tijdloos ontwerp mogelijk.

22 december 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dankzij hun slanke en elegante aanblik zijn de Presto XS-profielen uitermate geschikt voor hedendaagse architectuurprojecten met een minimalistisch design. Het staal geeft ruimtes meteen een industriëlere en authentiekere look. Het systeem leent zich dan ook uitstekend tot de restauratie en renovatie van oude gebouwen. 

De superslanke Presto XS-profielen laten een maximale daglichtinval en transparantie toe.

Helderheid en ruimtelijk welzijn

Met dit nieuwe Presto XS-profielsysteem breidt de Zwitserse fabrikant Forster zijn reeks niet-geïsoleerde profielen voor interieurtoepassingen uit. De karakteristieke finesse van de profielen maakt delicate constructies met een tijdloos ontwerp mogelijk. De beglaasde elementen zorgen met de grootst mogelijke transparantie voor helderheid en ruimtelijk welzijn. Er kan een breed scala aan profielen worden gebruikt om beglaasde deuren en vaste wanden te realiseren. Het assortiment profielen, aangevuld met nieuwe
designglaslatten en zorgvuldig aangepaste dichtingen en beslag, is gemakkelijk te verwerken. Het unieke ontwerp van het systeem maakt modulaire maatoplossingen mogelijk voor een breed scala aan interieurtoepassingen. De ultraslanke Forster Presto XS-profielen zijn bovendien bijzonder duurzaam, resistent en ecologisch omdat ze volledig recyclebaar zijn.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details