Platform voor de bouw
Techni-Mat gaat door!

Techni-Mat gaat door!

Een aantal weken geleden besliste de Nationale Veiligheidsraad dat beurzen vanaf 1 september opnieuw mogen doorgaan, zonder beperking op het absolute aantal bezoekers. En uit rondvraag blijkt er een zeer grote behoefte aan persoonlijk contact tussen de exposanten en hun klanten ter gelegenheid van de beurs. Daarom bevestigt de organisatie graag nog eens dat de beurs Techni-Mat kan en zal doorgaan zoals gepland op 7 en 8 oktober!

Business

Na maanden van videoconferenties, chats, mails en andere technologische hulpmiddelen, is de drang naar persoonlijk contact tussen klanten en leveranciers groter dan ooit. Ook in de sector van ruwbouw en infrastructuur, waar aannemers, studiebureaus en overheden nog steeds op zoek zijn naar innovatieve ideeën, oplossingen en producten. Keer op keer blijkt dat persoonlijk contact, waarbij de klant kan zien waarover het gaat, het meest efficiënt is. Daarom is een beurs als Techni-Mat een cruciale schakel voor zowel aanbieders als klanten. Beurzen zijn dan ook het ideale platform om snel en efficiënt die nieuwigheden voor te stellen en te ontdekken.

REGISTREER NU GRATIS!

Safety

Uiteraard is er begrip voor de koudwatervrees die er is wanneer de eerste beurzen dit najaar de deuren opnieuw openen. Organisatoren en hallenuitbaters stellen dan ook alles in het werk om beurzen op een perfect veilige manier te organiseren. Dat gebeurt volgens het handelsprotocol dat u hier kunt raadplegen. Vanaf pagina 22 vindt u alle relevante informatie over beurzen. Alle bezoekers en  exposanten worden geregistreerd en geteld, waardoor de veiligheid op elk moment gewaarborgd is. In samenwerking met Kortrijk Xpo werd dan ook een helder scenario uitgewerkt, met meer ruimte op de beursvloer, zeer ruime seminariezalen, maximale reiniging en desinfectie, uitgestippeld wandelparcours, mondmaskers worden ter beschikking gesteld, gescheiden in- en uitgang, ventilatie,…

Op de beursvloer

Met bezoekersregistraties die vlot lopen en 123 ingeschreven exposanten heeft Techni-Mat alles in huis om een succes te worden. De ervaring zal misschien net iets anders zijn dan beurzen in het verleden. We zien vooral technische profielen die zich als bezoeker registreren. Het zal dus vooral gaan om bezoekers die echt op zoek zijn naar die nieuwigheden, in combinatie met het volgen van een aantal seminars. Het inhoudelijke, commerciële en technisch-zakelijke gedeelte van de beurs zal in elk geval alle aandacht krijgen.

De organisatie kijkt er in elk geval naar uit alle exposanten en bezoekers hartelijk te verwelkomen op 7 en 8 oktober!

REGISTREER NU GRATIS!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details