Platform voor de bouw
TecnoSpace wint Gyproc Belgium National Trophy in categorie Plasterboard

TecnoSpace wint Gyproc Belgium National Trophy in categorie Plasterboard

Tijdens de Gyproc Belgium National Trophy 2019 op 21 september maakte Gyproc de winnaar in de categorie Plasterboard bekend. Met deze prijs bekroont Gyproc de kennis en het vakmanschap van de ProTeamers, een selecte groep Belgische afwerkingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in moderne afbouwsystemen met gips en gipsplaten. TecnoSpace kaapte de eerste prijs weg met het project Business Lounge The Loft by Brussels Airlines and Lexus.

Business Lounge The Loft by Brussels Airlines and Lexus is een uniek loungeconcept in Brussels Airport in Zaventem. Het is vooral de integratie van de indirecte verlichting en de hoge brandwerende wanden die bij de jury in de smaak viel. TecnoSpace mag België in april 2020 vertegenwoordigen op het internationale event in Athene.

TecnoSpace is een multidisciplinaire aannemer die zich al twintig jaar toespitst op binnenafwerking. Het bedrijf is gevestigd in Wilrijk, telt 28 medewerkers en realiseert jaarlijks een omzet van 13 miljoen euro. Onder het motto ‘We make better space!’ plaatst TecnoSpace – op de technieken na – alle interieurelementen: wanden, plafonds, vloerbekleding, schilderwerk, maatmeubilair … Het beschikt bovendien over een eigen collectie systeemwanden. Totaalinrichting van kantooromgevingen is dan ook de corebusiness. Andere spraakmakende recente referenties zijn de levering en plaatsing van systeemwanden in de nieuwe hoofdzetel van bouwgroep Cordeel in Temse (ontwerp: Binst Architects) en de totaalinrichting van het hoofdkantoor van VF Europe in Berchem (ontwerp: Sergio Alberto Danese).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details