Platform voor de bouw
Producten

Thercon introduceert nieuw kwaliteitsmerk ‘Novaya’ en nieuwe reeks lucht-waterwarmtepompen ‘Thermastage Compact’

image003-kopiren

2 april 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Thercon, verdeler van warmtepompen en aircosystemen, introduceert het nieuwe kwaliteitsmerk Novaya en een nieuwe reeks lucht-waterwarmtepompen Thermastage Compact. De Thermastage Compact, zonder meer het paradepaardje van Novaya, is een echte E-peil vreter die E30 en zelfs E20 binnen handbereik brengt.

Om ons General productgamma te vervolledigen en een antwoord te bieden op de toenemende vraag naar complete binnenklimaatoplossingen, hebben wij de voorbije jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van eigen kwaliteitsproducten, zoals de Sanistage warmtepompboilers en de Poolstage zwembadwarmtepompen. Door het toenemende succes van deze producten en onze groeiambities drong zich een sterk uithangbord op: Novaya, ons nieuwe kwaliteitsmerk dat maar één doel heeft, namelijk een geweldig klimaatcomfort bieden met een laag energieverbruik en focus op ‘hernieuwbaar’.

Energiezuinig, duurzaam en compleet verwarmingssysteem
Met die spirit ontwikkelden wij de ultieme lucht-waterwarmtepomp voor woningen, de Thermastage Compact, zonder meer het paradepaardje van Novaya. Dit complete systeem is een echte E-peil vreter die E30 en zelfs E20 binnen handbereik brengt (vanaf bouwaanvraag 2018, mits goede isolatie/ventilatie en een laagtemperatuurafgiftesysteem).

De Thermastage Compact is een uiterst energiezuinig, duurzaam en compleet laag-temperatuurverwarmingsysteem dat warm water levert voor vloerverwarming of convectoren en daarnaast een optimaal sanitair warmwatercomfort (SWW) biedt. De buitenunit haalt dankzij de inverter technologie met een hoog rendement warmte uit de omgevingslucht, ook wanneer het buiten stevig vriest.

De Thermastage Compact is beschikbaar in twee opstellingen. De Thermastage Compact Duo is met zijn geïntegreerd voorraadvat van 190 liter ideaal voor de kleinere SWW-gebruikers. Grotere SWW-gebruikers kunnen kiezen voor de Thermastage Compact Combi met voorraadvat van 300 of 500 liter.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details