Platform voor de bouw
Nieuws

THV en Sineboom BV tekenen een partnerschapsovereenkomst

TVH-and-Sinoboom-BV
Kristof Bolle en Tim Whiteman tekenen de overeenkomst op Vertikal Days

28 september 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op de tweede dag van Vertikal Days, tekende onderdelenspecialist TVH een partnerschapsovereenkomst met Sinoboom BV, het Europese filiaal van de Chinese fabrikant van mobiele hoogwerkeroplossingen Sinoboom. De samenwerking, die ingaat vanaf het 4de kwartaal van 2021, werd ondertekend door Kristof Bolle, Senior VP EMEA voor TVH, en Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV.

Als wereldspeler in de markt van onderdelen en accessoires voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, blijft TVH zijn aanbod aan diensten op het vlak van onderdelen uitbreiden. Kristof Bolle vertelt: “De reputatie van Sinoboom in de hoogwerkerindustrie groeit, en we zijn blij dat we dit merk kunnen toevoegen aan ons productassortiment. De samenwerking bestrijkt alle geografische activiteiten van Sinoboom en zal dus zeker onze klantenbasis versterken. We zullen geleidelijk onze voorraad aan Sinoboom-onderdelen opbouwen en vanaf begin 2022 de Europese markt bedienen.” 

Tim Whiteman voegt hieraan toe: “Deze partnerschapsovereenkomst is een belangrijke stap in de strategie van Sinoboom. Ons doel is altijd een uitgebreide en betrouwbare klantenservice te bieden, en we beseffen dat voor onze klanten het minimaliseren van de machinestilstand een topprioriteit is. De efficiënte dienstverlening van TVH is goed gekend in de industrie, en dit zal het vertrouwen in het merk Sinoboom verder doen toenemen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details