Platform voor de bouw
Toekomstgerichte technologieën en expertise voor maximale efficiëntie
De Bijloke in Gent. (Beeld: Els Jonckheere)

Toekomstgerichte technologieën en expertise voor maximale efficiëntie

Wanneer het om klimaatneutrale bouwproducten, gebruiksvriendelijk design en/of flexibele en toekomstgerichte concepten gaat, is de onderneming Lindner WELSY een sterke partner in alle fases van een project. De Lindner Group is een wereldwijd actieve Duitse familieonderneming met meer dan 55 jaar ervaring en innovatieve afwerking als corebusiness. Het Belgische filiaal werd in 1966 opgericht als WELSY sprl en in de jaren 80 overgenomen door Lindner.

In België is dit toonaangevende bedrijf vooral gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verhoogde vloeren (hout en calciumsulfaat) en tribunes en metalen (klimaat)plafonds. Dankzij de vakkundig opgeleide medewerkers en de knowhow van deze wereldwijde organisatie zijn de hoogste kwaliteit en flexibiliteit gegarandeerd, zodat ze voor elk project perfect kan voldoen aan de strengste eisen.

Havenhuis in Antwerpen.

Fraaie realisaties

De verschillende oplossingen van Lindner WELSY worden onder meer toegepast in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, theaterzalen, onderwijsinstellingen enzovoort. Zij geven een meerwaarde aan het project, maar op langere termijn ook aan de gebruiker en het milieu. Denk aan realisaties als het Antwerpse Havenhuis, Résidence Palace in Brussel, het vrouw, kind en erfelijkheidsgebouw van UZ Leuven, De Bijloke en de Ghelamco Arena in Gent … Momenteel is Lindner WELSY volop aan het werk in onze hoofdstad, met het nieuwe hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis en het Jules Bordet Instituut als voornaamste blikvangers.

Het vrouw, kind en erfelijkheidsgebouw van UZ Leuven. (Beeld: Atelier Jahr)

Klanten optimaal ondersteunen

Door de eigen productie in Duitsland beschikt Lindner WELSY over de knowhow, de expertise en de praktische mogelijkheden om van elk project een succes te maken. Het dynamische bedrijf ondersteunt klanten optimaal, van de planning over de ontwikkeling tot de uiteindelijke uitvoering van hun project. Omdat de productiefaciliteiten verregaand geautomatiseerd zijn, is Lindner WELSY volledig uitgerust om ook de meest complexe systemen op maat te realiseren. Bovendien draagt de onderneming ecologisch bouwen hoog in het vaandel. Ze denkt, produceert en werkt zoveel mogelijk in gesloten circuits. Volgens het Cradle to Cradle-principe worden afval, schadelijke elementen en milieuvervuiling vermeden. Het Lindner-kwaliteitssysteem (conform SCC ‘VCAP’, ISO 9000, 9001 en 14001) garandeert een hoge graad van veiligheid, gezondheid en hygiëne voor de medewerkers op het bedrijf en de werven. Met zijn toekomstgerichte, duurzame technologieën en jarenlange ervaring levert Lindner WELSY een economisch en ecologisch waardevolle bijdrage en staat het garant voor een maximale efficiëntie.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details