Platform voor de bouw
Totaaloplossing voor  de afwerking van woningen

Totaaloplossing voor de afwerking van woningen

Afwerkingsbedrijf NC Creations uit Galmaarden staat garant voor een totaaloplossing, van ontwerp tot volledige afwerking. De wens van de klant en een uitmuntende kwaliteit staan daarbij voorop.

De grote sterkte van NC Creations is de allesomvattende service die het bedrijf kan aanbieden. Van schilderwerken in nieuwbouw- of renovatie­projecten, woningen of appartementen tot pleisterwerken, behangwerken en vloerbekleding. Kortom: particulieren kunnen er terecht om hun project van a tot z te laten realiseren. Een belangrijk pluspunt, want het zorgt er onder meer voor dat de werken vlot verlopen en elkaar goed opvolgen.

Ontwerp en advies

Alles begint met het ontwerp. Tijdens de eerste gesprekken verkent NC Creations de wensen van de klant. Op basis daarvan maakt de eigen binnenhuisarchitect een eerste ontwerp. Het is belangrijk om in elk project de juiste kleuren en materialen te gebruiken. Tijdens de ontwerpfase krijgt de klant dan ook uitgebreid professioneel advies omtrent kleur- en materiaalgebruik.

Kwalitatieve binnenafwerking, dat is het streefdoel van NC Creations.

 

Werfopvolging

Zodra de werken van start gaan, wordt de werf nauwlettend opgevolgd, opdat alles op een correcte manier verloopt. Op die manier is de klant zeker van een kwalitatieve afwerking en een geslaagd resultaat.

Speciale technieken

Als het op binnen- en buitenschilderwerken aankomt, hanteert NC Creations niet enkel de standaardtechnieken, maar durft het ook al eens buiten de lijntjes te kleuren met speciale verftechnieken – figuurlijk dan toch. Aqua Sensa is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de water­bestendige afwerking van vochtige ruimtes. Calime resulteert in een natuurlijk, korrelig effect dat doet denken aan kalei. Maroc geeft oppervlakken een fluweelachtige toets, en Puntofino zorgt voor een korreleffect met diepte. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, maakt NC Creations enkel gebruik van topmerken zoals Arte, Boss, Lucite, Orac, Sigma, enzovoort.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details