Platform voor de bouw
Uitvinden? WEBO doet het!

Uitvinden? WEBO doet het!

Buitenschrijnwerken en HSB-elementen in één, kan dat?

Ja! En het heeft ook nog eens vele voordelen. Welk schrijnwerk u ook kiest, in combinatie met een HSB-element bent u klaar voor de toekomst. Door gebruik te maken van een houtskeletbouwelement van WEBO, BEN- en Passief-Element, wordt een U-waarde tot wel 0,12 behaald! Wanneer er ook een houten BEN- of Passief-Raam in wordt geplaatst, is uw gebouw klaar voor 2050.

De voordelen van een prefab houtskeletbouw constructie zijn onder andere lichtgewichte constructie en bouwtijdverkorting. Maar dat is niet het enige, hout dat WEBO gebruikt is duurzaam en dat is weer goed voor het milieu!

Doen jullie alleen maar houten schrijnwerken produceren?

Nee zeker niet! Bij WEBO zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze producten en gaan we mee met de eisen van deze tijd. Zo heeft WEBO het HoutAlu-Raam, waarbij het beste van beide werelden wordt gerealiseerd. Strak en onderhoudsvrij aluminium aan de buitenzijde en sfeervol hout aan de binnenzijde van het raam. Daarnaast hebben we ook het Eiken-Raam. Een prachtig schrijnwerk met veel uitstraling die zowel binnen als buiten toepasbaar is door de transparante afwerking.

En de productie, hoe doen jullie dat?

Met een team van 120 medewerkers werken we samen aan de weg naar boven. We starten bij de werkvoorbereiding, daar wordt alles in BIM geëngineerd. De machines worden rechtstreeks aangestuurd door de 3D tekeningen en vervolgens wordt het geproduceerd in de moderne fabriek.

Welk project heeft u liggen waar wij aan mogen gaan werken? Laat het ons hier weten, we helpen u graag verder. Wilt u nog meer weten over WEBO? Neem eens een kijkje op onze website of social media pagina’s!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details