Platform voor de bouw
Thema's

Uniek aanspreekpunt voor volledige interieurinrichting

INSIDE – DD Tandartsen (HR)-11 kopiëren
Door nauw samen te werken met interieurarchitecten kan Inside Building ieder ontwerp op punt stellen.

Tekst | Tekst Tim Janssens | Beeld Inside Building

21 december 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Anno 2020 is Inside Building uitgegroeid tot een begrip in de sector, met totaalinterieurconcepten als absolute corebusiness. Om de snelle groei van de onderneming te stroomlijnen, wordt de bedrijfsinfrastructuur binnenkort verdrievoudigd.

Inside Building profileert zich als een ideale partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Een fraai interieur is een ideaal visitekaartje. Inside Building weet dit als de beste en maakt er dan ook een erezaak van om elk project tot in de puntjes af te werken. Particulieren, architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars: allen kunnen ze terecht bij de specialist uit Veurne, die zich profileert als een uniek aanspreekpunt voor de volledige interieurinrichting. “Eén eindverantwoordelijke voor heel het project is veel efficiënter dan allerlei aannemers die elk een deeltje van het werk op zich nemen”, weten Thijs Prophete en Pauline Joye. “We zijn dan ook een ideale partner voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Onze werkzaamheden variëren van binnenschrijnwerk over maatmeubilair tot schilderwerken. De technieken vertrouwen we toe aan vaste onderaannemers. Door nauw samen te werken met interieurarchitecten kunnen we ieder ontwerp op punt stellen, maar zelfs klanten die nog niet meteen een concept voor ogen hebben, zijn erg welkom. Als we carte blanche krijgen, doen we voorstellen op basis van onze eigen huisstijl, waarbij we gretig gebruikmaken van houtaccenten. Zo kunnen we steevast een stijlvol en kwalitatief eindresultaat garanderen.”

Amper zes jaar na de oprichting van hun onderneming stellen Thijs Prophete en Pauline Joye al 25 arbeiders en vijf bedienden tewerk.

Nieuwe productiehal

Het gaat hard voor Inside Building. Amper zes jaar na de oprichting van hun onderneming stellen Thijs Prophete en Pauline Joye al 25 arbeiders en vijf bedienden tewerk. Aangezien de bestaande bedrijfsinfrastructuur stilaan uit haar voegen barst, wordt de productiehal binnenkort uitgebreid en zal het team naar een nieuwe site verhuizen. Al blijft Veurne wel de uitverkoren uitvalsbasis. “Begin dit jaar hebben we even verderop een braakliggend perceel gekocht, waardoor we de oppervlakte van onze productiehal kunnen verdrievoudigen. De grondwerken zijn al gestart. De uiteindelijke verhuis is gepland voor juli 2021. Onze nieuwe site is niet alleen groter, maar ook veel beter gelegen: langs een drukke invalsweg in plaats van in een afgelegen industriezone. We zullen er ook verder kunnen investeren in ons machinepark. Zo komt er al zeker een opdeelzaag bij en zullen ook ons CNC-gestuurd bewerkingscenter en onze computergestuurde afplak- en zaagmachines nog beter tot hun recht komen. Bovendien zullen we er ook over een ruime ‘levende showroom’ beschikken, een soort ‘concept store’ waar klanten voortdurend nieuwe materialen kunnen ontdekken. Hoewel 2020 geen
evident jaar was, oogt de toekomst rooskleurig!”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details